Nu gasesti rochii office ideale? Incearca sa le comanzi dintr-un magazin online!

Printre cele mai greu de ales tinute se numara si cele office, mai ales cele pentru doamne. De ce? Pentru ca suntem convinsi ca si voi va doriti tinute frumoase, comode, care sa va puna in evidenta silueta, dar care in acelasi timp sa respecte dress code-ul impus de catre fiecare firma in parte. Si cu toate acestea, exista cateva modele de rochii pe care le puteti purta indiferent unde lucrati, pentru ca se potrivesc perfect chiar si unui mediu sobru. In fond, cine nu si-ar dori sa aduca putina culoare si veselie prin tinutele pe care le poarta? 

 

De aceea, pentru astazi v-am pregatit o selectie de cinci rochii office deosebite, pe care suntem convinsi ca le veti purta cu drag si pentru care veti fi admirate. Acestea se potrivesc atat acum, la inceput de toamna, dar le puteti integra si in tinute de iarna sau daca doriti, in tinute ideale pentru primavara anului viitor. Dar sa nu va mai tinem in suspans si sa va prezentam rochiile pe care le-am ales! 

 

Pentru ocaziile deosebite de la locul de munca, eventual pentru o sedinta sau pentru cand veti fi in centrul atentiei, va recomandam o rochie deosebita: Rochia clos verde cu broderie neagra. Aceasta se potriveste perfect anotimpului si se asorteaza foarte usor, datorita culorii deosebite. Daca nu vreti sa dati gres, alegeti o pereche de pantofi negri si o geanta in aceeasi culoare si veti avea un look clasic si elegant. Rochia este realizata din stofa subtire, croiala este tip ,,parte peste parte” si are un anchior delicat.

 

 

Daca va plac rochiile clasice si nu vreti sa dati gres sau nu vreti sa iesiti prea tare in evidenta, va sugeram sa alegeti Rochia alba cu bordura bleumarin. Este perfecta pentru vremea de la inceput de toamna, pentru ca are maneci scurte si este confectionata din stofa subtire, placuta la atingere. Are o croiala clasica, dreapta, care este excelenta pentru mediul corporate.

 

 

In cazul in care preferati rochiile cu imprimeu floral (si noua ne plac foarte mult) cea mai buna alegere ar fi Rochia bleumarin din jerse cu bordura florala. Este deosebita atat din punct de vedere al culorii, dar si al imprimeului. Va garantam ca o sa va inveseliti cand o sa o purtati si de asemenea, veti primi multe complimente pentru ea.

 

 

Rochiile cu imprimeu sunt printre preferatele noastre, de aceea urmatoarea recomandare este Rochia din jerse imprimat gri cu bleumarin. Aceasta o sa va ajute sa va imbracati diferit si sa spargeti monotonia caracteristica tinutelor office, care de cele mai multe ori nu exprima nimic. Este confectionata din jerse de cea mai buna calitate si va garantam ca o sa fie pe placul vostru!

 

 

Iar pentru zilele cand toamna pare ca ii face loc verii si se anunta temperaturi ridicate, va recomandam Rochia lejera din voal roz-pudra. Este superba, delicata si se va potrivi perfect chiar si cand veti avea o sedinta importanta. Este captusita, iar manecile sunt accesorizate cu perle delicate.

 

 

Ce parere aveti despre sugestiile noastre de rochii office? Va plac? Daca da, pe care ati alege-o?

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș