Nu mai ai inspiratie pentru tinutele de zi? Alege rochii de zi superbe

Cauti inspiratie pentru tinutele de zi? In cazul acesta, ai ajuns unde trebuie. Iti prezentam in continuare trei rochii de zi superbe, pe care le poti purta in diverse contexte. Speram sa iti placa si sa o alegi pe cea care crezi ca ti s-ar potrivi cel mai bine! 

Mereu ti-ai dorit sa porti piese vestimentare cu animal print, insa te-ai gandit ca sunt greu de asortat sau ca nu se potrivesc la diverse evenimente? In cazul acesta, nu trebuie sa iti mai faci griji! Iti vom da cateva indicatii despre cum poti purta animal print chiar si pe timp de zi. Ca regula generala, daca ai o piesa vestimentara cu animal print, aceea va fi cea pe care ar fi bine sa cada toata atentia. In cazul in care alegi o tinuta full animal print (o rochie, o salopeta etc) atunci vei opta pentru accesorii in culori complementare, dar care sa nu iasa in evidenta. Recomandarea noastra pentru tinutele de zi este aceasta superba Rochie diafana din voal bej cu animal print. Datorita materialelor diafane si croielii lejere, poate fi purtata cu succes chiar si in timpul verii. Se inchide la spate cu un nasture, are o croiala lejera si prezinta un decolteu rotund. O poti asorta foarte usor, cu pantofi si geanta in nuante de bej sau alegand o nuanta de pe rochie. 

Cand nu ai inspiratie si ti-ai dori o tinuta care sa nu iasa in evidenta prea mult, dar totusi sa arate excelent si pentru care sa primesti complimente, mizeaza pe o rochie alba cu broderie. Rochiile albe sunt perfecte pentru ultimele saptamani de primavara si pentru vara, asa ca te vei putea bucura de ele mult timp. Ce iti recomandam? Aceasta Rochie lejera alba cu broderie florala la tiv. De mentionat faptul ca este fabricata in Romania si este confectionata din tesatura fina, tip matase. Avand in vedere ca este lejera, se potriveste oricui, indiferent de tipul siluetei. Are maneci scurte se inchide la spate cu un nasture si prezinta o broderie florala superba la tiv. 

 

Din lista de recomandari nu puteau sa lipseasca si rochiile cu imprimeu floral. Acestea sunt perfecte pentru tinutele de zi din sezonul cald si iti vor oferi o stare de bine ori de cate ori le vei purta. Astfel, recomandarea noastra este aceasta Rochie clos bleumarin cu print floral alb. Este o rochie cu margarete, extrem de frumoasa, care va atrage atentia intr-un mod placut. Avand in vedere ca este in clos, este suficient de eleganta si pentru a putea fi purtata la diverse evenimente de zi, cum ar fi o petrecere in familie. Rochia este fabricata in Romania este captusita si confectionata din voal imprimat. Prezinta un decolteu de tip anchior, maneci scurte evazate, se inchide lateral cu un fermoar ascuns si are un elastic in talie, la spate, cu scopul de a o accentua. 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre si ca vei alege una dintre aceste rochii de zi. 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș