Nu stii ce sa mai porti la birou? Alege una dintre aceste 5 rochii superbe!

Uneori, alegerea unei rochii office poate fi mai dificila decat alegerea unei rochii de seara. La birou nu puteti alege orice fel de rochie, pentru ca trebuie sa respectati anumite recomandari impuse pentru tinuta. Daca vi se permite, puteti chiar sa optati pentru rochii casual. Insa, in cazul in care tinuta trebuie sa fie ireprosabila, v-am pregatit in continuare o selectie de cinci rochii office ideale pentru toamna aceasta, pe care le veti purta foarte des. Si va garantam ca o sa molipsiti pe toata lumea cu optimismul si buna dispozitie pe care o sa le aveti cand o sa le purtati. 

 

Una dintre culorile recomandate si potrivite pentru toamna este verdele. Asa ca prima rochie pe care v-o prezentam astazi este Rochia verde cu brosa aurie. Materialul din care este confectionata rochia este stofa fina si elastica, iar croiala este dreapta, astfel incat o sa vi se potriveasca indiferent de forma siluetei voastre. Manecile sunt trei sferturi si se termina cu volanase simpatice, pentru a-i conferi rochiei un plus de eleganta. Si daca nu stiti cum sa o asortati, nu va faceti griji: rochia are o brosa aurie amplasata la baza gatului si este tot ceea ce aveti nevoie.

 

 

Culoarea mustarului este din ce in ce mai apreciata, asa ca nu puteam sa nu va propunem o astfel de rochie. Rochia office mustar cu guler imbina culoarea deosebtita cu o portiune confectionata din jerse imprimat in carouri. Probabil o sa va aminteasca de uniformele scolare sau de perioada in care carourile au fost foarte populare. Oricum ar fi, aceasta rochie este ideala pentru a fi purtata la birou si va asiguram ca o sa primiti multe complimente purtand-o.

 

 

Pentru zilele in care aveti intalniri importante la locul de munca sau sedinte, ar fi bine sa alegeti rochii simple, care sa arate ingrijit si elegant. Un astfel de model este si Rochia office bleumarin cu volan. Aceasta are o culoare deosebita si este foarte usor de asortat. Manecile lungi o fac potrivita chiar si pentru iarna, iar decolteul rochiei este decorat cu strasuri argintii.

 

 

 

Imprimeurile florale sunt la mare cautare, asa ca urmatoarea propunere este Rochia bordo cu desen floral bleumarin. Aceasta are un design deosebit, care va garantam ca o sa va atraga din prima clipa. Este confectionata din doua tipuri de jerse: uni bordo si un jerseu bleumarin la baza, cu imprimeu floral pentru partea superioara a rochiei si maneci. In partea din fata, rochia mai este decorata cu 3 nasturi, pentru un aspect deosebit.

 

 

Si pentru ca nu ne putem satura de rochii confortabile in nuante de albastru, ultima recomandare de astazi este Rochia office albastra cu buzunare. Aceasta are o nuanta foarte placuta de albastru si este croita drept. O sa va simtiti foarte comod in aceasta rochie si o sa va tina de cald chiar si in zilele foarte friguroase, multumita faptului ca este confectionata din jerse.

 

 

 

La final, am vrea sa stim care dintre rochiile pe care vi le-am prezentat v-a placut cel mai mult si pe care ati alege-o sa o purtati la birou!

 

 

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș