Nu stii ce sa porti primavara aceasta la birou si la ocazii speciale? Ce spui de compleuri dama?

Iti doresti ca din garderoba ta sa faca parte articole vestimentare versatile, care sa poata fi purtate in diferite contexte? In cazul acesta, pentru primavara iti recomandam sa incluzi in colectia ta cele mai frumoase compleuri dama. Acestea pot fi purtate cu succes atat la birou, dar si la diverse ocazii de zi, cum ar fi o petrecere de botez, un eveniment corporate sau cand participi la cununia civila a unei persoane apropiate. In continuare, iti prezentam cateva dintre preferatele noastre! 

Petele de culoare sunt intotdeauna binevenite, indiferent daca vorbim despre tinute de birou sau pentru evenimente la care ai nevoie de o tinuta formala. Asadar, ori de cate ori ai ocazia alege fie tinute in care predomina culorile neutre si pe alocuri se pot zari pete de culoare, fie tinute in care culori neutre se imbina perfect cu nuante care ies in evidenta. Este si cazul acestui superb Costum - sacou din brocard si fusta bordo din stofa. Cromatica acestuia este perfecta pentru a celebra inceputul primaverii, iar cele doua piese ce il compun pot fi purtate si separat, in alte combinatii stilistice. 

Ai purtat vreodata imprimeu pepit? Din garderoba doamnelor nu ar trebui sa lipseasca imprimeurile clasice, perfecte pentru momentele in care nu ai inspiratie. Imprimeul pepit este indragit de zeci de ani si cu siguranta iti va face si tie placere sa porti piese vestimentare cu un astfel de print. Sugestia noastra este acest Costum - sacou din stofa pepit bleumarin si pantaloni. Asa cum poti observa si din imagine, culorile acestui compleu se potrivesc perfect. Poti sa il porti fie la birou, fie la anumite evenimente de zi, unde ai nevoie de o tinuta formala. Este usor de asortat si cu siguranta il vei indragi din prima clipa. 

Ramanem in aceeasi zona cromatica si acelasi tip de imprimeu si iti recomandam si acest superb Costum pepit crem-negru cu broderie neagra. Daca preferi costumele cu fusta, suntem siguri ca acesta va deveni rapid unul dintre preferatele tale. Este realizat din stofa putin elastica, fusta este conica, iar sacoul are o croiala lejera. Se potriveste oricui si il poti purta cu succes la orice eveniment. 

Pentru zilele mai calduroase de primavara, probabil vei dori costume lejere, din materiale fluide, pe care sa le porti atat la birou, dar si la diverse ocazii. Astfel, iti recomandam acest Compleu bleumarin cu flori albe format din bluza si fusta. Il poti purta la o ocazie speciala de familie, cum ar fi o cununie civila sau un botez si suntem siguri ca iti va aduce numeroase complimente. 

Ultimul costum pe care ti-l recomandam astazi este perfect pentru a fi asortat cu bucuria venirii primaverii. Este vorba despre acest Costum corai cu bleumarin - rochie si sacou, pe care il poti purta atat la birou, in zilele in care vrei sa molipsesti pe toata lumea cu optimismul tau, dar si la un eveniment de zi. 

Daca ti-au placut toate aceste compleuri, te asteptam in magazinul nostru online pentru a le comanda! 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș