Nu stii ce tinute sa mai alegi pentru birou? Opteaza pentru una dintre aceste 5 rochii de vara superbe!

 

Probabil ti se intampla si tie in multe dimineti sa te uiti la tinutele pentru birou si sa iti dai seama ca nu iti mai place nimic. Parca te-ai plictisit de stilul tau, insa nu stii ce sa mai alegi astfel incat sa arati bine si sa se potriveasca oricarui cod vestimentar. Noi te incurajam sa incerci in permanenta tinute noi, chiar daca la prima vedere nu consideri ca ti-ar sta bine.

Uneori, ce iti place nu ti se potriveste in totalitate, asa ca este important sa iti reinventezi constant stilul. In continuare, iti prezentam cateva rochii de vara superbe pe care le poti purta cu succes la birou si pe care le poti comanda online. 

 

Cand vrei sa arati perfect, dar nu ai inspiratie, opteaza intotdeauna pentru un imprimeu deosebit, asa cum este cel in carouri. Dupa cum probabil stii deja, carourile nu se vor demoda niciodata, asa ca asigura-te ca ai in garderoba cel putin o piesa vestimentara cu acest imprimeu. Noi iti recomandam o Rochie lejera cu carouri bleumarin-roz pe care o poti asorta foarte usor. Are o croiala lejera, o lungime midi si este confectionata din vascoza de cea mai buna calitate. Cromatica rochiei este una vesela, astfel incat te vei simti minunat ori de cate ori o vei purta!

Urmatoarea piesa vestimentara este tot in carouri si poate fi purtata chiar si de catre o profesoara sau de catre o invatatoare, deoarece are un design destul de conservator, dar cu anumite accente moderne si elegante. Este vorba despre o Rochie office cu carouri bleumarin-verzi. Este o rochie midi, cu o croiala dreapta, confectionata din vascoza de cea mai buna calitate in carouri bleumarin-verzi.

In garderoba ta se afla predominant piese vestimentare in non-culori sau fara imprimeuri? Ar fi cazul sa schimbi acest aspect! Sugestia noastra este o Rochie din matase plisata cu dantela caramizie, pe care suntem siguri ca o vei purta foarte des, chiar daca la inceput ti se va parea ca nu ti se potriveste. Intotdeauna ar fi bine sa incerci si piese vestimentare ce ti se par diferite, indiferent daca este vorba despre culoarea lor sau despre imprimeuri. S-ar putea sa ai o surpriza placuta!

Rochiile cu croieli deosebite sunt din ce in ce mai populare astazi. Unele dintre cele care arata bine pe orice tip de silueta sunt cele cu decolteu parte-peste-parte, care sunt inspirate din kimono-uri. Daca si tie iti plac astfel de piese vestimentare, iti recomandam o Rochie cu print turcoaz-roz si decolteu parte peste parte. Este confectionata dintr-o tesatura fina, are o croiala lejera, talia este accentuata cu ajutorul unui elastic si prezinta volane la tiv.

Ultima recomandare de astazi este reprezentata de o Rochie lejera cu carouri bleumarin-rosii. Aceasta este speciala, deoarece pe langa carouri, mai are un fel de imprimeu floral-abstract, care cu siguranta o sa iti placa! Are maneci scurte, croiala lejera si un decolteu discret, rotund. Rochia este confectionata din cele mai bune materiale.

 

La final, am vrea sa stim care dintre aceste rochii ti-a atras cel mai mult atentia si de ce!

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș