Nu stiti ce rochii office sa mai purtati? Va sfatuim sa va indreptati spre cele albastre!

 

Dintotdeauna, oamenii au fost atrasi de simbolistica. Asa ca au incercat sa confere fiecarui obiect sau fenomen al naturii cate o semnificatie. Bineinteles ca nu puteau fi ignorate culorile.

 

Chiar si cand vine vorba despre obiecte vestimentare se poate face o anumita legatura intre culorile acestora si starile noastre sau evenimentele la care le vom purta. Daca vreti sa adaugati in garderoba cateva rochii office noi si nu stiti ce sa alegeti, va sfatuim sa optati pentru rochii albastre. Acestea semnifica puterea, calmul si deschiderea catre noi abordari. Asa ca sunt ideale pentru mediul business spre exemplu. Pentru a va veni in ajutor, va prezentam in continuare cateva exemple de rochii office albastre! 

 

Primul model este Rochia albastra cu esarfa din voal. Elementele care atrag atentia cel mai mult sunt esarfa ce decoreaza decolteul si manecile cu volane din acelasi voal ca si esarfa. Rochia are o croiala dreapta, astfel incat se va potrivi oricarei siluete, este confectionata din stofa subtire, datorita careia o veti putea purta si vara si se inchide la spate cu un fermoar ascuns. Puteti purta rochia atat cand aveti o sedinta importanta sau cand doriti sa va simtiti speciale.

 

 

Daca vreti o rochie relativ simpla, care sa nu iasa in evidenta, dar care sa isi pastreze eleganta, va recomandam Rochia albastra cu fundita in talie. In primul rand, trebuie sa va spunem ca este fabricata in Romania, asa ca are un mare avantaj pentru ca aveti garantia calitatii. Este o rochie cu o croiala dreapta, ce avantajeaza toate tipurile de silueta, este confectionata din stofa elastica, are un decolteu oval, iar talia este decorata cu o fundita satinata si un accesoriu argintiu.

 

 

Va plac rochiile cu maneci deosebite? Atunci urmatorul model va fi pe placul vostru: Rochia albastra cu tull elastic. Si aceasta se potriveste tuturor tipurilor de silueta datorita croielii drepte si este confectionata din triplu voal elastic. Prezinta un decolteu rotund cu tull albastru elastic si asa cum spuneam mai sus, manecile sunt cele care atrag atentia in mod deosebit. Sunt realizate din tull, sunt usor bufante si se leaga cu un siret albastru.

 

 

Pentru sezonul rece, va recomandam o Rochie office albastra cu buzunare. Aceasta este confectionata din jerse de cea mai buna calitate, este croita lejer si are un decolteu rotund. Probabil veti aprecia faprtul ca are buzunare functionale, indispensabile in sezonul rece. Puteti purta aceasta rochie atat cu o pereche de botine, cizme sau chiar si cu pantofi (cel mai bine s-ar potrivi unii negri). Suntem siguri ca o sa fie rochia pe care o sa vreti sa o purtati cel mai des toamna si iarna.

 

 

Si nu in ultimul rand, pentru vara va recomandam o Rochie clos bleumarin cu print floral. Fiind fabricata in Romania, veti avea garantia ca este o rochie calitativa si o sa va bucurati de un pret foarte bun. Este o rochie cu o croiala in clos, ce se inchide cu un fermoar ascuns la spate si care prezinta un anchior cu decupaj. Talia este accentuata cu ajutorul unei panglici din saten bleumarin.

 

 

 

In incheiere, am vrea sa stim care este rochia voastra preferata dintre cele pe care tocmai vi le-am prezentat!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș