Pantaloni calitativi de la Trend Land pentru tinute cu personalitate

Alegerea unei tinute pentru birou in zilele friguroase poate fi o provocare, la fel cum este si compunerea unei tinute elegante. In ambele cazuri, iti recomandam sa alegi outfituri cu pantaloni. O tinuta eleganta nu este doar una in care integrezi o rochie sau o fusta. Pantalonii pot reprezenta o alegere excelenta, daca ii asortezi cu o bluza eleganta sau o camasa deosebita. In continuare, iti prezentam cateva perechi de pantaloni dama din noua colectie de la Trend Land. 

In zilele foarte friguroase, suntem siguri ca tot ce iti doresti este o pereche de pantaloni cat mai caldurosi si comozi in acelasi timp. Daca se poate sa fie si eleganti, pentru a se potrivi tinutelor de birou, este perfect. Din fericire, exista astfel de pantaloni si sunt acestia: Pantaloni negri flausati cu elemente decorative in talie. Dupa cum se poate observa si in imagine, se potrivesc la tinute elegante, astfel ca ii poti purta la birou sau la un eveniment de zi. Au o croiala conica si sunt confectionati din stofa elastica si flausata pe interior. 

 

 

Tot o pereche ideala pentru zilele friguroase iti vom prezenta si in continuare. Este vorba despre acesti Pantaloni gri-petrol flausati cu model spic si cordon in talie. Probabil te-ai obisnuit cu acest model de pantaloni din sezonul cald si nu credeai ca ar fi posibil sa ii porti si toamna sau iarna. Din fericire, acesti pantaloni sunt foarte confortabili si caldurosi datorita materialului, stofa elastica flausata pe interior, astfel ca ii poti purta cu incredere chiar si in zilele geroase. Au talia inalta, prezinta buzunare functionale in lateral si decorative in partea din spate. 

 

Din garderoba pentru sezonul rece nu ar trebui sa lipseasca o pereche de pantaloni bleumarin. Acestia se asorteaza foarte usor cu alte articole vestimentare, iar culoarea este ideala pentru toamna si iarna. In cazul in care ti-am atras atentia si iti doresti un astfel de articol vestimentar, iti prezentam o pereche de Pantaloni bleumarin flausati cu strasuri la buzunare. Au o croiala conica, sunt confectionati din stofa elastica, flausata pe interior si prezinta bunzunare functionale in partea din fata, decorate cu strasuri si dantela pentru un plus de eleganta. Nu-i asa ca arata superb? 

Stim ca uneori poate iti doresti sa porti pantaloni in culori mai deschise, chiar daca zilele sunt friguroase si te indeamna sa alegi doar nuante inchise. Pentru acele momente, iti recomandam o pereche de Pantaloni office din stofa gri. Acestia se pot asorta la bluze in diferite culori si imprimeuri, prezinta o dunga cusuta in partea din fata si au o croiala conica, potrivita pentru oricine, indiferent de silueta. Sunt accesorizati cu o fundita aurie, au buzunare false si se inchid cu un fermoar si un nasture auriu. La tiv prezinta un mic slit. 

Te asteptam in categoria de pantaloni eleganti cu mai multe modele pe care le poti comanda pentru a-ti intregi garderoba pentru sezonul rece si nu numai. Toti pantalonii sunt realizati din materiale excelente si se potrivesc oricui.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș