Pantaloni office pe care ii poti purta fara probleme vara aceasta

A venit vara si nu mai stii ce sa porti la locul de munca? In cazul acesta, ce spui de tinute la care sa asortezi pantaloni office? Iti prezentam in continuare trei modele de pantaloni deosebiti si usor de purtat vara aceasta. 

Daca iti este dor de mare si numeri zilele pana la concediu, in mod cert o sa adori acesti Pantaloni office aqua 7/8. Au o culoare ce iti aduce aminte de apa turcoaz a marii si de momentele de relaxare petrecute pe plaja. Chiar daca este o culoare care la prima vedere nu poate fi usor asortata, nu ai de ce sa iti faci griji. Singura regula de care trebuie sa tii cont este pui doar pantalonii in evidenta. Astfel, poti opta pentru o bluza alba, simpla sau pentru o bluza cu imprimeu discret, in culoarea pantalonilor sau o alta culoare complementara. In ceea ce priveste pantalonii, acestia sunt realizati din stofa subtire si elastica si sunt fabricati in Romania. Prezinta o dunga cusuta pe fata, se inchid cu ajutorul unui nasture si al unui fermoar. Nu-i asa ca sunt super frumosi? 

Fiind vara nu trebuie sa ratezi nicio ocazie pentru a purta pantaloni albi. Acestia se potrivesc in orice imprejurare, cu atat mai mult daca este vorba despre mers la birou. Astfel, recomandarea noastra este aceasta pereche de Pantaloni conici 7/8 albi. Pantalonii albi pot fi integrati cu usurinta in aproape orice tinuta. Fie poti alege o tinuta all-white, cu o pereche de pantofi nude sau intr-o culoare care sa iasa in evidenta, fie poti asorta bluze sau camasi in culori inchise. Ramane la latitudinea ta cum combini articolele vestimentare pentru cele mai frumoase tinute cu pantaloni albi. O idee foarte buna ar fi si alegerea unor bluze cu alb si negru (cum ar fi bluze cu imprimeu cu buline sau animal print cu alb si negru) si astfel obtii una dintre cele mai frumoase tinute pentru birou. 

Nu in ultimul rand, iti prezentam si o pereche de pantaloni galbeni. Cand vine vorba despre pantaloni office, nu trebuie sa te temi de culori. Singura exceptie ar fi daca ai un dress code impus. In rest, vara include cat mai multe culori in garderoba ta si vei vedea cat de bine te vei simti. Iti recomandam sa ai la indemnana si o pereche de pantaloni galbeni si vei observa cat de usor sunt de asortat. Cand nu ai inspiratie, alege o bluza simpla, uni, fie alba sau neagra si obtii o tinuta sigura. Daca vrei sa experiementezi alatura acesti pantaloni conici 7/8 galbeni la topuri in culori complementare si suntem siguri ca iti vor placea rezultatele. Pantalonii sunt realizati din stofa elastica si subtire, au talia inalta, se inchid cu un nasture si un fermoar si au dungi cusute in partea din fata, pe fiecare picior. 

Daca ti-au placut pantalonii te asteptam in magazinul nostru online pentru a-i comanda. 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș