Pantalonii gri de dama vor fi mereu o alegere ideala!

 

De cate ori vi s-a intamplat sa va simtiti mai confortabil in pantaloni decat in fuste sau in rochii? Este in ordine sa va simtiti asa, pentru ca prin definitie, pantalonii sunt mai permisivi si ne lasa mai multa libertate de miscare. Din fericire, in ziua de astazi, pantalonii pot fi purtati la orice tip de tinuta, indiferent daca vorbim despre pantaloni casual, pantaloni eleganti, pantaloni office sau pantaloni sport. Chiar si tinutele pentru ocazie pot fi reusite daca se integreaza o pereche de pantaloni eleganti si o bluza sau o camasa deosebita. 

 

O femeie eleganta nu este definita doar prin purtarea unei rochii sau a unei fuste. Eleganta inseamna mai mult de atat: inseamna in primul rand atitudine, modul in care o femeie vorbeste, modul in care actioneaza. Iar apoi vine si partea estetica. O femeie care poarta exclusiv pantaloni poate fi eleganta si poate arata mult mai bine decat o femeie care poarta doar fuste, dar care nu stie cum se le integreze perfect in tinute.

 

Asa ca nu lasati pe nimeni sa va dicteze stilul vestimentar. Daca voi va simtiti exelent purtand pantaloni, nu renuntati la ei! In ziua de astazi, sunt o multime de pantaloni ideali pentru birou si pentru intalniri de afaceri de exemplu. Ba chiar puteti purta pantaloni si cand sunteti invitate la o petrecere exclusivista. Trebuie doar sa tineti cont de regulile clasice de asortare a culorilor si de potrivire a texturilor. 

 

Cand vine vorba despre pantaloni de dama eleganti, pentru a nu da gres, va recomandam sa alegeti culori neutre. Dintre acestea, noi consideram ca gri-ul este o alegere ideala, pentru ca pot fi asortati foarte usor si nu sunt la fel de ,,pretentiosi” precum pantalonii negri de exemplu. Sunt mult mai permisivi din punct de vedere cromatic, deoarece nu creeaza un contrast evident cu restul tinutei. 

 

Cel mai bine este sa alegeti pantalonii gri pe care stiti ca ii veti purta cel mai mult. Puteti alege pantaloni gri simpli, pantaloni gri in carouri, pantaloni gri cu dungi si asa mai departe. Totul depinde doar de stilul vostru vestimentar, de preferinte, dar si de dress-code, daca exista unul la locul de munca. Iar in continuare o sa va prezentam doua perechi de pantaloni gri care se afla printre preferatii nostri. 

 

Daca doriti o pereche de pantaloni care sa va accentueze silueta, atunci alegeti Pantaloni conici din stofa pepit. Pantalonii conici se potrivesc perfect in orice situatie, chiar si integrati intr-o tinuta office. Iar stofa pepit este una dintre cele mai populare tipuri de stofa, pentru ca are un eleganta aparte, indiferent care ar fi culoarea de baza.

 

 

Iar daca va doriti o pereche de pantaloni perfecti chiar si pentru intalniri de afaceri, o sa vi se potriveasca aceasta pereche de Pantaloni in carouri cu manseta. Sunt ideali pentru a fi purtati cu bluze si camasi albe si va garantam va veti simtiti minunat in ei.

 

 

La final, am vrea sa stim care dintre aceste doua perechi de pantaloni v-a placut cel mai mult si daca purtati in general pantaloni gri.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș