Pentru o tinuta perfecta pentru botez, iti recomandam o rochie clos!

 

Ai fost invitata la un botez ce va avea loc anul acesta si nu stii cum sa te imbraci pentru a arata excelent? Stim ca uneori este foarte greu sa iti alegi tinuta ideala pentru un astfel de eveniment. De regula, botezul este sarbatorit alaturi de familie si de prieteni, asa ca este un eveniment restrans, iar tinuta nu ar trebui sa fie una extravaganta. 

 

In cazul in care iti doresti o tinuta relaxata, dar eleganta in acelasi timp, iti recomandam rochii de botez in clos. Acestea sunt ideale pentru a fi purtate atat la ceremonia de la biserica, dar si la petrecerea ce va urma. In continuare, iti prezentam cinci dintre preferatele noastre! 

 

Daca vrei sa nu atragi prea mult atentia asupra ta, dar totusi sa porti o tinuta deosebita, iti recomandam o Rochie din stofa si brocard alb cu negru. Pe langa croiala deosebita, se remarca si prin imprimeul deosebit, dantela neagra ce imbraca frumos umerii si de asemenea decolteul coborat pe umeri. Se inchide in talie cu un cordon din brocard cu doi nasturi tip perla si este accesorizata cu o brosa argintie cu detalii negre. Desi multe persoane evita sa poarte negru la evenimente vesele, cum este botezul sau nunta, combinatia de alb si negru a acestei rochii este acceptata si chiar ii ofera un plus de eleganta. Rochia este fabricata in Romania.

 

 

Adori rochiile si obiectele vestimentare cusute cu fire stralucitoare? Atunci o sa iti placa foarte mult si o Rochie verde din brocard cu dantela aurie. Aceasta se inchide la spate cu un fermoar auriu, prezinta un decolteu discret, rotund si este captusita. Talia este accentuata cu ajutorul unei benzi din dantela cu strasuri in talie. In ceea ce priveste fusta, aceasta este croita din brocard verde si este decorat cu fir metalic auriu, pentru un plus de eleganta.

 

 

 

Vrei sa impresionezi prin tinuta? Esti nasa sau chiar mama copilului botezat? Atunci iti recomandam o Rochie violet asimetrica din dantela, captusita. Aceasta are o culoare superba si se remarca prin croiala asimetrica si volanele aplicate pe maneci. Este o rochie cu umerii decupati, ce ii confera un plus de rafinament si cu un bust buretat, astfel incat sa nu iti faci griji in privinta sutienului.

 

 

 

Rochiile cu revere au facut furori in ultima perioada. De aceea, iti recomandam o Rochie neagra cu rever din brocard. Aceasta are talia accentuata cu ajutorul unui cordon din brocard cu nasturi tip perla si maneci trei sferturi confectionate din voal negru cu mansete (tot din brocard). Decolteul tip parte peste parte cu rever asimetric ii confera o nota de eleganta greu de egalat. Rochia este fabricata in Romania. 

 

 

 

Iar daca adori combinatia de verde crud si negru, Rochia din brocard negru cu verde cu pliuri in talie s-ar putea sa fie exact pe placul tau! Aceasta are maneci trei sferturi, un decolteu din tull negru, accesorizat cu broderie florala verde si un bust confectionat din stofa subtire, elastica si neagra. Talia este accentuata de un cordon, iar rochia se inchide la spate cu un fermoar ascuns. 

 

 

 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre si ca vei alege una dintre aceste rochii pentru evenimentul la care esti invitata!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș