Pregateste-te de botez cu o rochie superba de la Trendland.ro!

Vara este anotimpul ideal pentru petreceri de tot felul, inclusiv pentru petreceri de botez. Multe persoane asteapta acest sezon pentru a-si boteza bebelusii, asa ca sigur vei fi si tu invitata la un astfel de eveniment. In cazul in care esti in cautarea rochiei perfecte si nu stii ce sa alegi, iti vom prezenta in continuare cinci rochii de botez din noua colectie de la Trendland.ro! 


Cele mai multe persoane prefera rochii cu o lungime adecvata pentru botezuri: rochii pana la genunchi sau rochii midi, care sa le ofere libertate de miscare. Astfel, prima recomandare este aceasta Rochie de ocazie verde smarald cu franjuri si aplicatii din paiete. Asa cum poti observa, este o rochie intr-o culoare ce atrage toate privirile, realizata din tulle elastic si acoperita cu franjuri si paiete. Rochia este captusita, are o croiala dreapta, care se va potrivi oricui, prezinta decolteu rotund si maneci scurte. datorita aplicatiilor, nu vei avea nevoie de multe accesorii: este suficient sa asortezi o pereche de cercei discreti si o bratara sau poti opta doar pentru o pereche de cercei care sa iasa in evidenta.

Ramanem tot in zona rochiilor verzi, iar urmatoarea pe care ti-o prezentam este ideala pentru persoanele care adora materialele clasice, cu personalitate. Este vorba despre aceasta Rochie verde cu dantela si voaluri suprapuse. Rochiile din dantela vor reprezenta mereu alegeri clasice, pe care le poti purta oricand doresti sa fii o aparitie eleganta. Rochia este croita drept, prezinta captuseala si un decolteu rotund. Partea superioara este realizata din dantela, iar partea de jos din voaluri suprapuse. Nu-i asa ca este superba? 

Daca botezul are loc intr-o zi caniculara, iar petrecerea se va desfasura in aer liber, atunci ai nevoie de o rochie lejera, dar eleganta in acelasi timp. Astfel, iti recomandam aceasta Rochie din voal plisat roz. Este captusita, are decolteu rotund, maneci evazate si o croiala lejera, astfel incat te vei simti excelent purtand-o. Rochia se evidentiaza atat prin design, dar si prin funda maxi cu paiete de pe umar, care atarna frumos, pe langa corp. Rochia se inchide la spate cu un nasture elegant, argintiu. 

In cazul in care ti s-a cerut in mod specific sa te imbraci in albastru la botez (daca este vorba despre botezul unui baietel) atunci poti sa te bazezi pe aceasta minunata Rochie din voal albastru regal cu print geometric auriu. Albastru regal este considerat a fi nuanta perfecta de albastru si a fost in voga in urma cu putini ani. Din fericire, este o nuanta atat de apreciata, incat o poti purta oricand iti doresti sa iesi in evidenta si sa fii in tendinte. 

Pentru o petrecere de botez relaxata, la care iti doresti o tinuta potrivita pentru o zi caniculara, dar cu o nota eleganta, iti recomandam aceasta Rochie din voal roz pudra cu print floral delicat. Asa cum poti observa, este croita lejer si se potriveste oricui, are un decolteu rotund, discret si maneci trei sferturi cu decupaj. 

In incheiere, speram ca ti-au placut recomandarile noastre de rochii ideale pentru un botez si ca vei alege una dintre aceste rochii!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș