Pregateste-te de iarna alegand una dintre aceste 5 jachete de dama!

 

Cine se bucura pentru venirea iernii? Suntem siguri ca si tu esti entuziasmata de acest anotimp, desi are si parti negative. Insa, ar trebui sa ne concentram mai mult pe aspectele pozitive ale acestuia: peisajele de poveste, cu zapada imaculata, perioada sarbatorilor de iarna, serile in care poti sta sub patura, citind cartea preferata si chiar si tinutele pe care le poti purta in perioada aceasta. Chiar daca este iarna, nu inseamna ca nu trebuie sa te imbraci chic. Asa ca iti propunem cateva modele de jachete dama, pe care cu siguranta le vei adora! 

 

In zilele friguroase, cu ninsoare si vant, iti garantam ca vei adora Jacheta groasa matlasata verde. Aceasta este realizata din doc cerat verde, este matlasata si croita lejer, astfel incat sa poti purta chiar si un pulover mai gros pe dedesubt si totusi sa te simti confortabil. Are un guler tip tunica foarte calduros si o gluga detasabila, accesorizata cu o blanita verde detasabila. Inchiderea se realizeaza cu un fermoar cu deschidere dubla, iar buzunarele functionale sunt si ele dotate cu fermoare. Pentru a-ti asigura tot confortul necesar, geaca are maneci lungi cu manesete elastice in interior.

 

 

Si Jacheta groasa de fas matlasata cu blanita olive este perfecta pentru zilele de iarna adevarata, cand iti este atat de frig, incat ai vrea sa ai o plapuma drept geaca. Are o culoare superba, olive, care se potriveste aproape la orice. Atat gluga, cat si blanita decorativa sunt detasabile, pentru a-ti asigura tot confortul de care ai nevoie. Este croita lejer, se inchide cu un fermoar cu deschidere dubla si are buzunare functionale ce se inchid cu fermoar pe exterior, dar si un buzunar interior.

 

 

Pentru momentele in care iarna este mai blanda sau daca mergi la un eveniment special si vrei sa te simti frumoasa, iti recomandam Jacheta gri din stofa bucle cu motive traditionale. Aceasta este scurta, are o croiala lejera, este confectionata din stofa groasa, bucle si este accesorizata cu o stofa brodata cu motive traditionale (la decolteu si maneci). Este captusita si se inchide cu patru nasturi.

 

 

Daca nu iti plac de obicei gecile din fas si preferi jachetele mai groase, iti recomandam Jacheta din stofa maro cu guler din blanita neagra. Este ideala pentru a infrunta gerul si pentru a avea o tinuta eleganta. Este confectionata din stofa mare, are captuseala matlasata si se inchide cu 5 nasturi in fata. Are un guler superb, din blanita neagra si este fabricata in Romania.

 

 

Si ultima propunere pentru astazi este Jacheta din fas cafeniu scurta matlasata. Jachetele scurte sunt foarte comode si sunt ideale pentru zilele mai putin friguroase de iarna, in care vrei sa te simti comoda si sa arati perfect. Are o gluga detasabila si o culoare superba, pe care suntem siguri ca o vei aprecia si vei dori sa porti jacheta cat de des se poate.

 

 

Care dintre aceste jachete ti-a placut mai mult? Pe care ai purtat-o iarna aceasta?

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș