Pregatiti-va pentru iarna cu ajutorul acestor 5 rochii office superbe!

 

Ne indreptam cu pasi repezi spre venirea iernii, asa ca si garderoba incepe sa se modifice. Probabil si voi aveti dimineti in care ati imbraca o pereche banala de pantaloni si o bluza cat mai confortabila, pentru a face fata frigului si vremii mohorate. Insa, parca ati vrea si sa aratati bine, dar nu va mai atrage nimic din garderoba si nu considerati potrivite pentru vremea aceasta piesele vestimentare pe care le aveti deja. 

 

Din fericire, va putem ajuta si va putem recomanda rochii office ideale pentru iarna, pe care le puteti purta indiferent de vreme, accesorizandu-le potrivit. Sunt rochii comode si calduroase, pe care le veti aprecia si le veti purta des si va garantam ca o sa doriti si altele asemanatoare. In continuare va prezentam selectia noastra!

Una dintre rochiile noastre preferate este Rochia mustar in carouri. Culoarea este ideala pentru perioada aceasta, iar carourile vor fi mereu la moda, indiferent de anotimp. Rochia este confectionata dintr-o stofa subtire si elastica si este suficient de lunga incat sa fie potrivita chiar si anotimpului rece. Ideal o puteti purta cu botine elegante si este foarte usor de asortat. In plus, in fata are buzunare functionale, ideale pentru a va incalzi mainile sau pentru a pune diferite obiecte mici.

 

 

Daca aveti o sedinta importanta si vreti sa aratati impecabil, alegeti Rochia neagra cu buline albe. Este o rochie formala, confectionata din jerse gros, in care o sa va simtiti excelent. In partea din fata are clape cu nasturi negri. Avand o croiala dreapta, se va potrivi foarte bine oricarui tip de silueta. O puteti purta atat cu o pereche de botine, dar si cu o pereche de cizme sau va puteti schimba cand ajungeti la birou intr-o pereche de pantofi cu toc.

 

 

In diminetile in care tot ce doriti este sa mai stati cinci minute in pat si in care nu aveti dorinta de va imbraca elegant, vi se va potrivi Rochia dreapta rosie cu buzunare. Este confectionata dintr-un material foarte placut la atingere, jerse gros si pufos, care o sa va tina de cald. Imprimeul o transforma intr-o rochie care poate fi asortata foarte usor, o puteti purta chiar si cu ghete, nu doar cu botine elegante.

 

 

Cand vreti sa aratati elegant si sa fiti in centrul atentiei, aveti nevoie de o rochie pe masura. Asa ca va prezentam Rochia dreapta maro cu print abstract. Este confectionata dintr-o stofa elastica foarte placuta la atingere, care o sa va tina cald in momentele in care aveti nevoie si o sa va ofere confortul necesar. Iar imprimeul este superb si o sa va confere eleganta de care aveti nevoie cand mergeti la birou.

 

 

 

Si ultima rochie din aceasta serie de recomandari este Rochia dreapta tricotata cu dungi. Este o rochie pufoasa, foarte placuta la atingere si in care o sa va simtiti foarte comod. Ideal ar fi sa o purtati in zilele cu adevarat friguroase, cand nu stiti ce vi s-ar potrivi mai bine. Are dungi albe, negre si multicolore si manecile trei sferturi cu volane.

 

 

 

Speram ca v-au placut rochiile prezentate si am vrea sa stim care este preferata voastra!

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș