Rochia office potrivita pentru tine? O poti gasi la Trend Land!

Nu stii ce rochii office sa mai alegi? Te-ai plictisit de tinute uni sau tinute in care nu te poti face remarcata? In cazul acesta, avem cateva sugestii de rochii office pe care sigur le vei indragi din prima! 

Cand nu iti gasesti inspiratia de dimineata pentru a compune o tinuta perfecta pentru locul de munca, ar fi bine sa ai la indemana cateva rochii office uni. Pentru acestea, nu ai nevoie de prea mult timp de gandire pentru a le asorta. In plus, vor arata elegant si cateodata, o tinuta uni pare ca a fost mai mult studiata decat una mai complexa. Printre rochiile uni pe care ti le recomandam se numara si aceasta Rochie bleu de zi cu guleras alb. Asa cum poti observa si din imagine, gulerasul o schimba total si chiar o face o rochie potrivita pentru birou. Este confectionata dintr-o stofa foarte fina, este accesorizata cu o brosa detasabila la baza decolteului si se inchide la spate cu un fermoar ascuns. Avand in vedere croiala lejera, poate fi purtata de catre oricine. Suntem siguri ca o vei alege in multe dimineti. 

 

Iti doresti pentru birou tinute foarte feminine, elegante, care sa te binedispuna si pe care sa le porti oricand doresti sa te simti bine in pielea ta? In cazul acesta, ce spui de o Rochie clos roz cu margelute argintii in talie. Incepem prin a mentiona ca rochia aceasta este fabricata in Romania, asa ca ai un motiv in plus sa o pui pe lista ta cu favorite si sa o cumperi. Deoarece este confectionata din voal si are o croiala atat de frumoasa, poate fi purtata cu succes si pe timpul verii. Este captusita, ceea ce inseamna ca este comod de purtat si nu va trebui sa iti faci griji ca nu isi pastreaza forma pe timpul zilei. Manecile rochiei sunt scurte, evazate si prezinta decupaje. Accentul principal cade pe talie, unde se regasesc fronseuri si margelute argintii. 

 

Bineinteles, in garderoba ta pentru mers la birou, ar trebui sa se regaseasca si cel putin o rochie cu imprimeu deosebit. O rochie pe care sa o porti in acele momente in care vrei sa atragi atentia, insa intr-un mod pozitiv, in momentele in care vei iesi in evidenta si vrei sa lasi o impresie buna. O astfel de rochie poate fi purtata la o intalnire mai putin formala de afaceri, daca este ziua ta, la un pranz de afaceri, insa nu formal sau pur si simplu cand te-ai plictisit de tinute uni si vrei culori si imprimeu. Astfel, poti opta pentru o Rochie lejera din voal bleumarin cu imprimeu floral. Este fabricata in Romania, are un imprimeu floral multicolor, este captusita si prezinta maneci scurte cu bride. Asa cum poti observa, desi este o rochie destul de colorata si cu mai multe tipuri de imprimeuri, o poti purta fara probleme la birou. 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre si ca le vei lua in calcul

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș