Rochie pe corp sau lejera? Tu ce alegi pentru Revelion?

Alegerea tinutei ideale pentru Revelion nu este intotdeauna usoara: iti doresti sa intampini noul an imbracata cat mai frumos, sa te simti bine si sa fii admirata. Cel mai simplu este sa alegi o rochie, insa sunt zeci, sute de modele care merita atentia ta: cum o alegi pe cea perfecta? In primul rand, trebuie sa stabilesti croiala pe care o doresti: vrei o rochie care sa se aseze pe corp sau o rochie lejera? Apoi, este important sa gasesti si un magazin de incredere de unde sa o comanzi, asa cum este si Trendland, unde vei regasi rochii fabricate in Romania, din materiale foarte bune. In continuare iti prezentam patru rochii de Revelion, doua pe corp si doua lejere si speram sa fie pe placul tau!

Pentru ca Revelionul este o sarbatoare atat de importanta, meriti sa porti o tinuta deosebita, realizata din materiale elegante, cum este si catifeaua. In acest sens, iti recomandam o Rochie din catifea neagra cu paiete aurii. Aceasta este fabricata in Romania, se inchide la spate cu un fermoar ascuns si are maneci trei sferturi din tull negru cu paiete aurii. Nota de eleganta este a rochiei este completata si de un decolteu rotund cu paiete aurii si decupaj cu tull elastic. Cu siguranta va fi una dintre cele mai frumoase rochii pe care le-ai ales vreodata pentru Revelion! 

Probabil stii deja cateva traditii si superstitii pentru Revelion, iar unele dintre acestea sunt legate si de imbracamintea din acea noapte. Se spune ca trebuie sa porti un obiect vestimentar rosu pentru a avea noroc tot anul. Daca esti adepta superstitiilor sau daca pur si simplu preferi culorile puternice pentru evenimentele de seara si nu numai, iti recomandam aceasta Rochie cu paiete rosii, care arata perfect pe oricine. Este confectionata dintr-un material foarte bun, elastic si este acoperita aproape in toalitate de paiete. Prezinta o platca fata-spate din tull elastic rosu si un decolteu rotund. Rochia se diferentiaza si cu ajutorul manecilor evazate din tull cu tiv cu paiete. 

Prima rochie din categoria celor cu o croiala lejera este aceasta: Rochie evazata bordo cu insertii geometrice. Este fabricata in Romania, dintr-o stofa foarte fina, astfel incat nu doar va arata foarte bine, ci si se va simti excelent pe piele. Prezinta inchidere discreta la spate, un decolteu rotund si insertii geometrice atat la nivelul manecilor, dar si la tiv. Este o rochie deosebita si eleganta, pe care o vei purta cu placere si pentru care cu siguranta vei primi foarte multe complimente. 

Daca preferi rochiile care ies in evidenta datorita culorilor, avem sugestia perfecta pentru tine: alege aceasta Rochie din matase plisata si voal roz-piersica. Ca si rochiile precedente si aceasta este fabricata in Romania din materiale foarte bune. Are o croiala lejera, este captusita si prezinta maneci scurte din voal. Este accesorizata cu o esarfa in dreptul anchiorului. Rochia este perfecta atat pentru o petrecere de Revelion, dar o poti purta si ulterior, la un alt eveniment, avand in vedere ca este versatila si usor de asortat. 

In incheiere, am vrea sa stim care dintre aceste rochii ti-a atras cel mai mult atentia!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș