Rochii cu imprimeu pentru mers la birou? De ce nu? Iata cateva recomandari!

Alegerea tinutelor pentru birou poate deveni putin dificila, daca vrei sa schimbi modul in care te imbraci. Din fericire, daca nu ai un dress-code impus, poti alege orice tinuta care nu iese in evidenta (nu fuste foarte scurte, decolteuri adanci sau culori electrice). In continuare, iti prezentam cateva idei de rochii office cu imprimeu. 

Incepem prin a-ti recomanda un tip de imprimeu clasic, care nu se va demoda niciodata si care este purtat cu succes si drag de catre doamne si domnisoare, indiferent de varsta. Ne referim la imprimeul cu buline, atat de indragit si elegant. Pentru mersul la birou, sugestia noastra este sa alegi aceasta Rochie bleumarin cu buline roz. Este confectionata din stofa subtire si elastica, astfel incat este confortabila si o poti purta o zi intreaga, fara probleme. Asa cum poti observa, este o rochie feminina, discreta, eleganta, de care sigur te vei indragosti rapid. Are si buzunare functionale, ceea ce este un mare plus. Fiind croita drept, se va potrivi oricui, indiferent de silueta. 

 

 

Daca adori rochiile vaporoase, atunci sigur te va incanta urmatorul articol vestimentar: Rochie eleganta alba cu lalele imprimate. Este potrivita atat pentru primavara, cat si pentru zilele toride de vara. Are o croiala lejera, este confectionata din tull, prezinta captuseala pentru un plus de confort si pentru ca rochia sa arate excelent si are maneci scurte evazate. Este perfecta pentru tinute diafane, purtata alaturi de pantofi sau sandale nude ori in nuante pastelate. 

 

 

In cazul in care nu esti obisnuita cu rochiile cu imprimeu la birou, poti incepe prin a purta rochii cu imprimeu doar pe o parte, cum este aceasta: Rochie roz cu imprimeu in degrade. In felul acesta, te poti acomoda cu ideea de rochii care nu sunt simple, dar care totusi respecta ideea de rochie office. Aceasta piesa vestimentara este confectionata din stofa usor elastica, se inchide la spate cu un fermoar ascuns si prezinta maneci scurte. Asa cum poti observa si din imagine, imprimeul este doar in partea de sus a rochiei. 

 

 

Cand nu stii ce sa alegi, mizeaza pe imprimeuri abstracte. Acestea pot fi discrete si astfel se pot integra intr-o tinuta perfecta pentru mersul la birou. In acest sens, iti recomandam o Rochie din voal vernil cu print abstract si decolteu parte peste parte. Este superba si foarte usor de purtat. Prezinta si captuseala, astfel incat sa arate perfect toata ziua. Se inchide lateral cu un fermoar ascuns, iar decolteul parte peste parte va evidentia foarte frumos zona superioara a corpului. 

 

 

Nu in ultimul rand, iti prezentam si o Rochie lejera roz cu print floral multicolor. Tesatura are in compozitie bumbac de cea mai buna calitate, ceea ce o face foarte fina. Are o croiala lejera, un imprimeul floral multicolor care arata excelent si un decolteu parte peste parte. Talia este accentuata cu ajutorul unui cordon si al unui elastic. 

 

Speram ca ti-au placut aceste rochii si ca vei alege macar una dintre ele pentru a merge la birou.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș