Rochii de ocazie cambrate, in pas cu moda anului 2021!

Cand ai purtat ultima data o rochie care sa iti puna talia in evidenta? Rochiile cambrate sunt intotdeauna in pas cu moda si nu vei da niciodata gres alegand o astfel de piesa vestimentara pentru ocazii. Deoarece vrem sa iti venim in ajutor si sa te determinam sa faci alegeri vestimentare excelente, in continuare iti vom prezenta cinci rochii de ocazie cambrate, in pas cu moda anului 2021! 

Unele dintre cele mai frumoase culori care se potriveste perfect in orice anotimp si care nu este influentata de tendinte este nuanta bordo. Aceasta poate fi purtata de catre doamne si domnisoare atat la evenimente de zi, dar si la eveniment de seara, indiferent de context. Recomandarea noastra este aceasta superba Rochie bordo din dantela fina cu perle. Putem spune ca este eleganta intruchipata, avand in vedere faptul ca este realizata din dantela si decorata cu perle. Este fabricata in Romania, se inchide cu un fermoar ascuns la spate si are maneci scurte din dantela. In zona decolteului rotund, vei regasi perle delicate, care completeaza perfect rochia. Datorita faptului ca rochia are si elastan in compozitie, te vei simti excelent purtand-o. 

Stim ca negrul nu tine niciodata cont de tendinte si ca poti purta aceasta non-culoare la aproape orice eveniment, asa ca nu putem sa ne abtinem si sa nu iti recomandam o Rochie eleganta tricotata cu fir metalic auriu. Asa cum se poate observa si din imagini, are o croiala usor romantica, datorita decolteului coborat pe umeri si gulerului rulat. Rochia este fabricata in Romania, are maneci trei sferturi si este tricotata cu fir metalic auriu, ceea ce ii confera o sclipire discreta. 

Rochiile cu manecile realizate din alt tip de material vor fi in tendinte si in 2021. In acest sens iti recomandam cu incredere aceasta Rochie din brocard argintiu cu negru. Este confectionata in Romania, prezinta maneci trei sferturi din tulle negru si dantela neagra pe umeri, ce are rol decorativ si care ii confera un plus de eleganta. Talia este accentuata cu ajutorul unui cordon fals si cu o dantela neagra. Rochia se inchide cu un fermoar ascuns la spate. 

Rochiile cu un design impartit in jumatate ne-au cucerit in ultima perioada, asa ca nu aveam cum sa nu iti recomandam o astfel de piesa vestimentara. Este vorba despre o Rochie din brocard auriu cu model floral. Dupa cum poti observa si din imagine, are un decolteu rotund, maneci scurte si este accesorizata cu o funda cu perle in zona taliei. De asemenea, partea superioara este confectionata din brocard cu fir auriu. 

Ultima piesa vestimentara pe care ti-o prezentam astazi este o Rochie neagra cu decupaj din dantela, ce iese in evidenta datorita croielii deosebite. Este realizata din stofa subtire si elastica, iar partea de sus a rochiei este decorata cu dantela crem si aurie. La spate are un slit si un fermoar ascuns, ce permite inchiderea discreta a rochiei. 

In incheiere, am vrea sa stim care dintre aceste rochii ti-a placut cel mai mult si de ce!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș