Rochii de seara frumoase, la preturi accesibile si usor de asortat

De cate ori nu ati cautat o rochie de seara perfecta si ati ajuns sa faceti compromisuri si sa alegeti una nu tocmai pe placul vostru? Nu intotdeauna gasiti in magazinele fizice tot ceea ce va doriti, de aceea, va recomandam sa alegeti varianta shopping-ului online ori de cate ori aveti ocazia. Intr-un magazin online de specialitate veti gasi zeci de modele de rochii de seara si nu veti intampina problema marimilor, pentru ca permanent se actualizeaza stocurile. Si pentru ca vrem sa va venim in ajutor, in continuare va prezentam cateva dintre rochiile noastre preferate, care au un pret foarte bun si sunt usor de purtat si asortat. 

 

Una dintre cele mai frumoase si potrivite culori pentru toamna (si nu numai) este bordo. Va sfatuim sa alegeti cat mai multe piese vestimentare si accesorii in aceasta culoare superba si sa va bucurati de starea pe care v-o confera de fiecare data cand va uitati in oglinda. Astfel, prima recomandare este Rochia bordo cu pelerina si strasuri. Aceasta este croita lejer, pentru a se potrivi oricarei siluete, este confectionata din voal si stofa subtire si elastica, pentru a fi comod de purtat si este accesorizata cu strasuri rosii atat in partea inferioara a rochiei, dar si in partea de jos a manecilor si a pelerinei. Este o rochie superba, pe care o puteti purta la diferite evenimente.

 

 

Bineinteles ca din categoria rochiilor de seara nu putea sa lipseasca si o rochie neagra. Asa ca va prezentam Rochia din voal negru si dantela cu sclipici lila. Este o rochie midi croita lejer, captusita si cu un decolteu rotund discret. Manecile rochiei sunt trei sferturi si sunt realizate din voal delicat, iar partea superioara a rochiei este acoperita cu dantela si sclipici. De asemenea, rochia are si un accesoriu superb: o floare lila cu sclipici.

 

 

Ramanand la categoria rochiilor negre, va mai prezentam si Rochia din voal plisat negru cu platca cu paiete. Aceasta merita a fi purtata la un eveniment deosebit, avand in vedere croiala ei dar si materialele din care este realizata. Rochia este captusita, are un decolteu rotund si se inchide la spate cu un nasture auriu. Rochia are o platca frumoasa cu paiete aurii si negre, care ii confera un plus de eleganta.

 

 

Daca va plac rochiile deschise la culoare, o idee foarte buna ar fi Rochia roz-prafuit cu voal drapat si pelerina din voal. Este interesanta datorita pelerinei care ii da o nota de eleganta si o face dferita fata de rochiile care au o croiala simpla. Rochia este realizata din stofa roz prafuit, cu sclipici (dupa cum stiti sclipiciul este in tendinte), iar pelerina este confectionata din voal fin si accesorizata in talie cu perlute.

 

 

Iar ultima recomandare de astazi este un Costum bleumarin din trei piese. Acesta este ideal pentru evenimentele la care trebuie sa purtati o tinuta formala si arata foarte bine. Costumul este compus din bluza, fusta si sacou, iar ca materiale s-au folosit dantela si stofa. Acesta are o croiala dreapta, astfel ca se va potrivi oricarei siluete.

 


In incheiere, am vrea sa stim care este rochia voastra preferata dintre cele prezentate si de ce ati ales-o.

 

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș