Rochii de zi, ideale pentru vara, care iti pun talia in evidenta si de care te vei indragosti la prima vedere

Ce tipuri de rochii ai ales pentru vara aceasta? Daca inca nu ti-ai completat garderoba si daca esti in cautarea celor mai frumoase rochii de zi, avem in continuare cinci recomandari pentru tine. Speram sa iti placa si sa comanzi macar una dintre ele! 

Imprimeul de tip animal print este potrivit in orice anotimp, asa ca nu te teme sa il porti si vara. In acest sens, iti recomandam o rochie pe care o poti purta atat la birou, cat si la evenimente de zi sau pur si simplu in timpul liber, cand iesi in oras cu prietenii. Aceasta Rochie clos rosie cu animal print negru este foarte usor de purtat si de asortat. Are o culoare superba, care va atrage foarte multe complimente. 

 

 

Momentul ideal pentru a purta imprimeuri exotice? Vara, bineinteles. Daca si tie iti plac aceste imprimeuri, atunci suntem siguri ca vei adora urmatoarea piesa vestimentara: Rochie clos vernil cu imprimeu exotic. Este fabricata in Romania, are captuseala si este confectionata din voal imprimat. Avand in vedere ca este croita in clos, se potriveste oricui. Are maneci scurte, evazate, care arata excelent si trebuie sa mentionam faptul ca se inchide lateral cu un fermoar ascuns. De asemenea, pentru a evidentia talia, are un elastic la spate. 

 

 

Daca preferi piesele vestimentare simple, care nu ies foarte mult in evidenta, dar in acelasi timp au o eleganta aparte, atunci vei adora aceasta Rochie clos alba cu buline discrete roz. Dupa cum observi si din imagine, este o rochie delicata, care merge purtata chiar si la un eveniment de zi, asa cum este un botez. Este realizata din voal imprimat, prezinta captuseala si are maneci scurte, evazate, care ii ofera un aer aparte. Rochia este usor de asortat si o poti purta atat cu sandale, cat si cu pantofi. 

 

 

Iti doresti o rochie cu imprimeu, care sa nu iasa foarte mult in evidenta? In acest caz, avem recomandarea perfecta pentru tine: Rochie clos crem cu imprimeu floral gri. Asa cum poti observa si din imagine, este o rochie discreta, care se potriveste in orice imprejurare. Trebuie sa mentionam ca este fabricata in Romania, iar datorita imprimeului deosebit si in nuante neutre, o poti purta chiar si la birou, fara probleme. 

 

 

Ultima rochie pe care ti-o prezentam astazi este una vesela, care te va cuceri din prima clipa. Ce spui de o rochie multicolora, care sa iti aduca zambetul pe buze ori de cate ori te vei privi in oglinda? Daca ti-am atras atentia, iti recomandam o Rochie clos alba cu desen floral multicolor. Si aceasta are o croiala in clos, care iti va pune silueta in valoare si in care te vei simti excelent. 

 

Daca ti-au placut aceste rochii, te invitam in magazinul nostru online pentru a-ti comanda preferata sau preferatele si de asemenea pentru a vedea si alte modele pe care le consideram perfecte pentru tine.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș