Rochii de zi la moda anul acesta si cum alegi materialul potrivit pentru tine

In sezonul cald rochiile de zi reprezinta cele mai indragite articole vestimentare. Sunt comode, feminine, versatile si reprezinta o metoda ideala de a suporta mai bine caldura si umiditatea crescute, mai ales in timpul verii. Rochiile de zi se regasesc in numeroase culori, modele si pot fi realizate din diferite materiale, pe care sa le alegi in functie de preferintele si nevoile tale. In cele ce urmeaza iti vom spune ce fel de rochii de zi sunt la moda anul acesta si cum sa alegi materialul potrivit pentru tine astfel incat sa te simti perfect purtand rochiile preferate. 

Rochii de zi la moda anul acesta 

Garderoba ta ar trebui sa fie compusa atat din rochii de zi la moda, dar si din piese vestimentare clasice, atemporale pe care sa le poti purta in fiecare an fara sa tii cont de tendinte. In ceea ce priveste rochiile la moda, in primul rand trebuie sa iti recomandam rochiile cu o croaiala larga. Acestea sunt versatile, astfel ca le poti purta ca atare, in zilele foarte calduroase de vara sau le poti purta cu o curea sau un cordon in talie cand doresti sa iti arati silueta si sa ai o tinuta eleganta. Astfel de rochii sunt recomandate oricui, indiferent de tipul de silueta. 

Rochiile midi putem spune ca sunt atat la moda, dar si atemporale, in functie de culorile pe care le alegi si de imprimeuri. Se potrivesc oricarei siluete, indiferent de inaltime. Multe femei nu aleg rochii midi, deoarece spun ca se potrivesc doar persoanelor inalte. In realitate, chiar daca esti miniona poti purta rochii midi daca alegi o lungime care sa te avantajeze si o pereche de incaltaminte cu toc, chiar si cu un toc foarte mic, care doar sa alungeasca vizual piciorul. 

Sa nu uitam si rochiile care au croiala asimetrica, deoarece vor intoarce toate privirile. Pe acestea poti sa porti atat la birou, dar si in timpul liber si de ce nu, chiar si la un eveniment de zi. 

In ceea ce priveste culorile si imprimeurile, anul acesta sunt la mare cautare rochiile cu imprimeu floral care imbina nuante pastelate cu nuante aprinse, rochiile cu imprimeu abstract in aceeasi paleta de culori si rochiile cu buline multicolore.  

Cum alegi materialul ideal pentru rochiile de zi? 

Fiecare persoana are preferintele sale cand vine vorba despre materiale pentru imbracaminte. Unele aleg doar bumbacul, pe cand altele pot purta rochii din orice material. Daca vrei sa te simti cat mai bine in zilele extrem de calduroase alege bumbacul subtire. Acesta permite corpului sa se racoreasca si va absorbi transpiratia. 

Pentru evenimentele de dupa-masa poti alege o rochie realizata din voal, in care te vei simti excelent sau chiar o rochie din satin. Rochiile satinate au o nota de senzualitate si se simt foarte bine in zilele calduroase. Important este sa probezi cat mai multe rochii pana o alegi pe cea potrivita. 

Daca doresti rochii frumoase nu ezita sa le comanzi de pe site-ul Trend Land! 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș