Rochii in culori aprinse sau neutre? Tu ce preferi pentru evenimentele de vara aceasta?

Rochii in culori aprinse sau neutre? Tu ce preferi pentru evenimentele de vara aceasta? 

 

 

Cand vine vorba despre alegerea rochiei perfecte pentru un eveniment, daca nu este un dress-code impus si ai libertate total in alegerea stilului si culorilor, suntem convinsi ca te vei razgandi de cateva ori pana vei lua cea mai buna decizie. Pentru a-ti veni in ajutor, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta patru rochii dama: doua in culori aprinse si doua in culori neutre. Speram ca printre acestea sa se afle si preferata ta. Indiferent de rochia pe care o vei alege, suntem siguri ca vei intoarce priviri! 

 

Incepem prin a-ti prezenta rochiile in culori aprinse, iar prima pe lista este aceasta Rochie fucsia din voaluri suprapuse cu brosa. Asa cum se poate observa si din imagine, are o culoare de la care cu greu iti poti lua ochii, in sensul bun. Rochia iti va schimba total starea de spirit si te va inveseli, indiferent cum este ziua ta. Are o croiala lejera, este captusita si prezinta un anchior accesorizat cu brosa cu perla si strasuri. Rochia se remarca datorita voalurilor suprapuse pe bie si manecilor scurte cu decupaj. O poti purta la petreceri de tip cocktail sau la orice eveniment de zi, unde iti doresti o tinuta care sa iasa in evidenta.

 

 

Culoarea mustarului este superba si se potriveste in orice anotimp. De aceea, urmatoarea recomandare este aceasta Rochie lejera mustar cu maneci si volane colorate. Este fabricata in Romania, dintr-o stofa subtire si elastica si are un tuseu fin, astfel incat te vei simti foarte bine purtand-o. Croiala este lejera, asa ca se potriveste oricui, se inchide discret la spate cu un nasture si prezinta volan la tiv. Cu siguranta vei aprecia si manecile scurte din stofa cu print tip mozaic multicolor si elastic. 

 

 

Vom continua cu rochiile in culori neutre, ideale pentru evenimentele la care iti doresti sa ai o aparitie eleganta, dar sa nu atragi atentia foarte mult asupra ta. Astfel, prima recomandare din aceasta categorie este aceasta Rochie din voal gri accesorizata cu paiete aurii. Prezinta captuseala, astfel incat o poti purta cu incredere, deoarece va arata perfect pe parcursul zilei si nici nu te va incomoda, este croita lejer si este fabricata in Romania. Are maneci trei sferturi evazate, cu tiv cu paiete si un decolteu rotund accesorizat la randul sau cu paiete. Datorita paietelor, rochia va straluci discret si nici nu vei avea nevoie de prea multe accesorii. 

 

 

Ultima rochie pe care ti-o prezentam este superba Rochie eleganta alba cu print negru. Desi are o cromatica neutra, iese in evidenta datorita croielii si printului, asa ca asteapta-te la priviri admirative. Este fabricata in Romania si este confectionata dintr-o stofa foarte placuta la atingere si subtire. Croiala este dreapta, astfel ca se potriveste pe orice silueta si prezinta un decolteu rotund. Cu siguranta vei admira si manecile deosebite, din stofa si cu inserturi de tulle. 

 

 

Acestea fiind spuse, am vrea sa stim care dintre rochii ti-a placut cel mai mult si unde ai purta-o! 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș