Rochii in culori neutre sau in culori vii? Tu ce alegi pentru birou?

Alegerea tinutelor pentru birou tine cont si culorile permise la locul de munca al fiecarei persoane. Spre exemplu, in unele companii sau institutii este impus un cod vestimentar strict, in ceea ce priveste culoarea, stilul si croiala tinutelor. Altele au reguli mai relaxate, astfel ca pot fi alese tinute decente, care sa se incadreze in stilul office, dar care sa permita tuturor sa isi exprime preferintele si personalitatea prin haine. In cele ce urmeaza iti vom prezenta cateva exemple de rochii office, atat in culori neutre, dar si in culori aprinse, astfel incat sa poti alege stilul care ti se potriveste. 

Rochii in culori neutre 

Daca te numeri printre persoanele care au un cod vestimentar impus si trebuie sa porti culori neutre la locul de munca, nu inseamna ca nu poti purta rochii deosebite. Important este sa gasesti acele piese vestimentare care sa iti faca placere sa le porti si sa nu vezi tinutele de birou ca pe o “corvoada”. In acest sens, iti vom recomanda doua rochii exceptionale. 

In primul rand, trebuie sa aducem in atentia ta imprimeul pepit. Acesta este clasic, se potriveste oricui si cel mai important, nu se va demoda niciodata. In acest sens, iti recomandam superba Rochie pepit cu broderie alb-negru. Asa cum poti observa din imagine, are o croiala dreapta, care se va potrivi oricui, prezinta un decolteu rotund cu decupaj si broderie si este confectionata din stofa elastica. Manecile sunt trei sferturi si sunt decorate cu aceeasi broderie ce se regaseste la tiv si la decolteu. 

Pentru zilele in care iti doresti o tinuta eleganta, perfecta si pentru un eveniment de zi, dar si pentru mers la birou, iti recomandam aceasta Rochie eleganta din brocard. Este accesorizata cu o funda maxi in talie, prezinta slit la spate si se inchide cu fermoar ascuns. Este foarte comoda, fiind confectionata din brocard si avand captuseala. 

Rochii viu colorate 

Pentru persoanele care pot purta orice nuante doresc, respectand totusi croielile specifice stilului office, avem doua recomandari. Deoarece imprimeul cu buline a fost intotdeauna foarte apreciat, nu puteam sa ratam ocazia si sa nu iti prezentam un articol vestimentar care arata excelent. Este vorba despre aceasta Rochie corai cu buline bleumarin. Este fabricata in Romania, din stofa subtire si elastica, are o croiala dreapta si un decolteu rotund. Prezinta maneci scurte cu volanase si buzunare functionale. 

Ultima recomandare de tinuta ideala pentru birou in culori aprinse este aceasta Rochie vaporoasa din voal cu desen bordurat rosu. Este perfecta pentru zilele foarte calduroase de primavara si de ce nu, chiar si pentru vara. Are o croiala lejera, evazata, prezinta un decolteu rotund si este captusita. Suntem siguri ca o sa iti placa imprimeul abstract si ca vei primi multe aprecieri pentru alegerea de a purta aceasta rochie. 

Daca ti-au placut aceste rochii, te asteptam in magazinul nostru online pentru a le comanda si pentru a vedea si alte modele care sigur iti vor incanta privirea si pe care le vei dori in garderoba ta. 

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș