Rochii in marimi mari pentru evenimentele din ultima luna de primavara

Luna mai, ultima luna de primavara, este cea in care ne putem bucura din nou de diverse evenimente. Fie ca vorbim despre cununii civile, nunti, botezuri, tot felul de petreceri tematice, aniversari si asa mai departe, este important sa te bucuri cu fiecare ocazie. In cazul in care esti invitata la cateva evenimente in perioada urmatoare si nu stii cu ce sa te imbraci, iti prezentam cateva dintre cele mai frumoase rochii marimi mari

Prima recomandare din aceasta categorie este o superba Rochie midi din voal corai. Chiar daca nu ai silueta la care ai visat, nu inseamna ca trebuie sa porti doar culori inchise. Este important sa alegi o croiala care sa ti se potriveasca si marimea in care sa te simti cel mai bine si poti purta orice nuanta sau tip de imprimeu iti doresti. Are o croiala lejera, maneci trei sferturi si se inchide la spate cu un nasture auriu. Asa cum poti observa si din poza, decolteul este accesorizart cu o bordura multicolora cu strasuri. 

 

 

Cand ai purtat ultima data o rochie cu imprimeu abstract? Daca in garderoba ta nu se regasesc astfel de articole vestimentare, ar fi cazul sa faci o schimbare. Iti recomandam aceasta Rochie din voal crem cu imprimeu abstract. Este fabricata in Romania si avand in vedere croiala, lungimea si cromatica, se va potrivi perfect evenimentelor de zi din ultima parte a primaverii. Rochia se inchide la spate cu o panglica din organza, este captusita si are o croiala lejera. Suntem siguri ca vei aprecia imprimeul, pentru care vei primi numeroase complimente. 

 

Daca nu vrei sa dai gres cu alegerea rochiei si daca nu iti doresti sa iti faci griji in privinta siluetei, poti alege o Rochie eleganta bordo cu pelerina asimetrica din voal roz. Se potriveste in special persoanelor care au silueta mar, care doresc sa isi puna in evidenta picioarele. Este o rochie care poate fi purtata si la evenimente lejere de seara, nu doar la cele de zi. Fiind confectionata din stofa subtire, elastica, va fi ideala chiar si in zilele mai calduroase. Are o croiala dreapta, prezinta maneci scurte, iar pelerina asimetrica este confectionata din voal roz. 

 

Urmatorul articol vestimentar este in ton cu anotimpul si cu frumusetea naturii. Este vorba despre aceasta Rochie din voal alb cu print floral si bordura roz. Rochia este captusita, are o croiala lejera si prezinta un decolteu rotund. La spate se inchide cu ajutorul unei panglici de organza. Este perfecta pentru evenimente de zi, cum ar fi un botez, o aniversare sau daca esti invitata la o cununie civila. 

 

Nu in ultimul rand, trebuia sa iti prezentam si o Rochie eleganta neagra cu pelerina din voal cu flori roz. Pelerina rochiei te va ajuta sa ascunzi zonele problematice ale corpului, iar in acelasi timp sa ai o tinuta eleganta si deosebita. Rochia este confectionata din stofa subtire, elastica, iar pelerina din voal. Nu-i asa ca arata superb? 

 

Pentru a comanda una dintre aceste rochii, te invitam in magazinul nostru online, unde vei descoperi si alte modele de rochii in marimi mari.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș