Rochii in marimi mari pentru tinute atractive, potrivite pentru orice ocazie

In ultimii ani, probabil ai observat si tu ca hainele parca au devenit din ce in ce mai mici. Si nu este doar o impresie, ci se stie deja ca standardele pentru masuratori s-au schimbat si astfel la unele branduri de imbracaminte, marimea L a devenit M spre exemplu. Astfel, o persoana care in mod normal avea nevoie de L, acum va trebui sa achizitioneze XL, ceea ce poate avea un oarecare impact psihologic. Nu numai marimile s-au schimbat, ci si modelele hainelor, care acum sunt orientate mai mult spre siluetele perfecte. In aceste conditii, chiar si persoanele care nu au cateva kilograme in plus, ci pur si simplu nu au un corp foarte tonifiat, pot intampina dificultati, mai ales cand vine vorba despre ales rochii. 

Insa nu trebuie sa iti faci griji: nu toti producatorii urmeaza tendintele acestea. La Trendland iti oferim posibilitatea sa alegi cele mai frumoase articole vestimentare, care sa ti se potriveasca perfect, printre care si rochii marimi mari. Acestea sunt realizate din materiale foarte bune, rezistente, astfel incat sa te bucuri de ele mult timp. Ne place sa confectionam rochii ce pun in valoare orice silueta, pentru care vei primi foarte multe complimente. In cele ce urmeaza, iti prezentam trei dintre acestea, preferatele noastre, potrivite pentru orice ocazie. 

Prima este aceasta Rochie eleganta din voal olive cu broderie aurie. Este perfecta in special pentru evenimentele de zi, insa o poti alege si pentru diferite ocazii, seara, cand nu este nevoie de o tinuta formala. Este realizata din materiale foarte bune, este captusita astfel incat sa arate bine pe tot parcursul zilei si sa te simti comod purtand-o, are croiala lejera si maneci trei sferturi. Dupa cum poti observa si din imagine, mansetele sunt decorate cu broderie aurie, superba.

Daca iti doresti o tinuta perfecta pentru birou si pentru timpul liber, ce spui despre aceasta Rochie galbena cu print floral? Se potriveste perfect sfarsitului de primavara si verii, atat datorita croielii, dar si printului cu flori ce se regaseste atat pe fusta, dar si la nivelul gulerului si manecilor. Este confectionata din vascoza si stofa subtire, elastica, este captusita si are o croiala in clos. Talia este accentuata cu ajutorul unei curele de culoarea mustarului, se inchide la spate cu un fermoar ascuns, iar decolteul este rotund si accesorizat cu o fundita. 

Ultima propunere de astazi este o rochie perfecta pentru multe evenimente. O poti purta la o petrecere tip cocktail, la o petrecere business, la o cina cu persoana iubita sau prietenii, la un botez, la o cununie civila si asa mai departe. Este versatila si perfecta pentru sezonul cald. Astfel, iti prezentam aceasta Rochie bleumarin-rosie cu decolteu parte peste parte, de care suntem siguri ca te vei indragosti. Este realizata din tesatura fina, are o croiala lejera si prezinta elastic in talie. 

In incheiere, am vrea sa stim parerea ta despre aceste rochii: care ti-a atras atentia cel mai mult si de ce?

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș