Rochii marimi mari ideale pentru vara, pe care le poti comanda de la Trend Land

Niciodata sa nu lasi silueta sa iti stea in cale pentru a te imbraca asa cum iti doresti. Nu alege haine supradimensionate, ci alege unele care sa iti puna in evidenta atuurile si sa ascunda zonele care te nemultumesc la silueta ta. In continuare, iti prezentam cateva rochii marimi mari, pe care le poti purta vara aceasta la diverse evenimente! 

Pentru un eveniment special, de seara, cum ar fi o petrecere de nunta, iti recomandam sa alegi o rochie deosebita, pentru care sa primesti multe complimente. Chiar daca te nemultumeste silueta, nu trebuie sa optezi doar pentru culori inchise. De aceea, sugestia noastra este sa alegi aceasta Rochie din lurex turcoaz cu glitter. Avand in vedere croiala dreapta si decolteul parte peste parte, rochia se potriveste perfect chiar si siluetelor voluptoase. In partea din fata prezinta pense, iar manecile sunt trei sferturi. Nu-i asa ca arata extrem de bine? 

 

 

In cazul in care te simti mai bine in rochii largi, alege totusi unele croite astfel incat sa arate elegant. Spre exemplu, aceasta Rochie din voal mov-prafuit cu paiete aurii are o croiala lejera, insa nu este foarte larga. Ascunde cu succes zonele pe care le poti considera problematice, insa fara a da impresia unui ,,sac” deloc elegant. Rochia este confectionata din voal, este captusita si prezinta benzi de paiete aurii la maneci si la decolteu. Se potriveste la evenimentele unde vrei sa ai o aparitie sofisticata. 

 

 

Pentru ca iti spuneam de culori, iti recomandam inca o data sa porti nuante deschise si vesele, care sa iti scoata in evidenta zambetul si personalitatea. Daca esti invitata la o cununie civila sau la un botez, poti purta aceasta superba Rochie din tull roz-pudra cu glitter. Are o croiala lejera, este captusita, prezinta decolteu rotund, discret si maneci trei sferturi. Este genul de rochie care se poate asorta foarte usor si pe care o poti purta la mai multe evenimente, schimband pantofii si adaugand bijuterii sau alte tipuri de accesorii elegante. 

 

 

Ce poate fi mai potrivit pentru vara decat imprimeurile florale? Iti recomandam sa incluzi in garderoba ta cat mai multe astfel de piese vestimentare, iar prima pe care o poti alege este aceasta Rochie lejera gri cu flori multicolore si cordon in talie. Este confectionata din tesatura de tip matase, are un tiv asimetric, are croiala lejera si prezinta un cordon detasabil, astfel ca il poti adauga sau inlatura oricand simti nevoia. 

 

 

Nu in ultimul rand, iti recomandam si o Rochie alba cu flori maxi albastre-roz. Avand in vedere ca are un design elegant, dar in acelasi timp modern, poate fi purtata cu succes la orice eveniment de zi. Te vei simti excelent purtand-o si cu siguranta vei primi numeroase complimente pentru alegerea facuta. Nu-i asa ca arata superb? 

 

Speram ca ti-au placut rochiile recomandate si ca vei alege macar una dintre ele. De asemenea, te asteptam in magazinul nostru online, la categoria de rochii marimi mari pentru a vedea si alte modele.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș