Rochii marimi mari pe care le poti purta la mai multe ocazii!

 

Alegerea unei rochii poate fi dificila indiferent de tipul de silueta pe care il ai. O rochie perfecta trebuie sa se potriveasca atat ca si croiala, dar si din punct de vedere cromatic. Unele culori se potrivesc foarte bine anumitor tipuri de par sau subtonuri de piele, asa ca tine cont si de aceste aspecte in momentul in care alegi rochia. Poti cauta informatii despre aceste aspecte sau poti merge pe ceea ce vezi in oglinda. Daca o anumita culoare iti scoate ochii si pielea in evidenta si te face sa stralucesti, este perfecta pentru tine. 

 

Dar nu despre culori vrem sa iti spunem astazi, ci despre marimi. Daca nu ai silueta perfecta, nu este un motiv sa nu porti rochii frumoase, elegante, care sa te avantajeze si in care sa te simti bine! Trebuie doar sa alegi acele rochii marimi mari care ti se potrivesc. In continuare o sa iti prezentam cateva dintre preferatele noastre. 

 

Rochiile rosii si in nuantele ce deriva din aceasta culoare sunt si vor fi intodeauna considerate exemple de eleganta. Daca esti in cautarea unei astfel de rochii pentru un eveniment special la care esti invitata in curand, iti recomandam o Rochie bordo din triplu voal elastic cu broderie florala. Aceasta are o croiala dreapta, se inchide la spate cu un fermoar ascuns si are un decolteu rotund cu broderie si accesorizat cu elemente aurii.

 

Poarta aceasta rochie la o cina romantica, la o petrecere semi-formala, poate chiar la petrecerea care marcheaza o cununie civila sau un botez!

 

 

 

Indiferent de marimea pe care o porti la rochii, trebuie sa iti accentuezi talia. Daca talia este evidentiata, toata silueta va parea mai subtire. In acest sens, iti recomandam o Rochie din jerse multicolor cu pliuri in talie. Aceasta este croita lejer, dintr-un material foarte bun si se va aseza perfect pe corp. Dupa cum poti observa, rochia este dotata cu pliuri asezate strategic in talie si cu o curea care sa o accentueze si mai mult. Suntem siguri ca o sa arati exceptional purtand aceasta rochie. 

 

 

 

Pentru mers la birou, iti recomandam o Rochie bleumarin cu buline si maneci albe. Da, chiar si persoanele care nu au silueta ideala pot purta imprimeuri cu buline si culori deschise. Nu este recomandat sa porti culori inchise si haine largi. Trebuie doar sa gasesti croiala ideala pentru tine si culorile care te avantajeaza, iar in felul acesta nu doar ca vei arata bine, dar te vei si simti excelent. Aceasta rochie este confectionata din stofa subtire, are o croiala dreapta si este captusita.

 

 

 

Pentru un eveniment de zi la care nu stii ce sa imbraci pentru a arata excelent, iti recomandam o Rochie asimetrica din lurex fin bleumarin. Doar privind pozele cu aceasta rochie, iti dai seama ca este ideala pentru orice tip de silueta. Drapajul din talie iti va permite sa arati excelent, iar datorita croielii parte-peste-parte, vei putea ascunde zona abdomenului, daca aceasta iti cauzeaza probleme.

 

 

Si ultima rochie pe care ti-o recomandam astazi este o Rochie mustar cu tull elastic. Asa cum iti spuneam, nu trebuie sa te feresti de culori! Simte-te bine in pielea ta purtand haine colorate si croieli deosebite. Aceasta culoare este una deosebita, pe care cu siguranta o vei indragi! 

 

 

 

In incheiere, speram ca ti-au placut recomandarile noastre si ca vei tine cont de ele in momentul in care iti vei achizitiona o rochie noua!

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș