Rochii office cu imprimeu floral pentru iarna? De ce nu?

Sezonul rece ne determina de multe ori sa facem alegeri vestimentare nu tocmai inspirate, gandindu-ne doar la confort, nu si la modul in care va arata tinuta. Insa, daca vei avea rabdarea necesara pentru a gasi articole vestimentare elegante, perfecte pentru iarna, o sa iti dai seama ca nu trebuie sa faci vreun compromis cand vine vorba de aspect. Sa luam ca exemplu rochiile pentru birou: in loc sa alegi rochii in culori inchise, cu o croiala simpla, opteaza pentru rochii care iti vor aduce bucurie, confectionate din materiale foarte bune. Pentru a te convinge, in continuare o sa iti prezentam cinci rochii office cu imprimeu floral, ideale pentru iarna aceasta. 

Rochie dreapta din vascoza bleumarin cu print floral

Printre cele mai bune materiale pentru tinutele de iarna se numara si vascoza. Aceasta pastreaza foarte bine caldura si este perfecta atat pentru rochii, cat si pentru bluze. Aceasta rochie pe care ti-o recomandam este confectionata din vascoza de calitate, este fabricata in Romania si are o croiala dreapta, astfel incat se va potrivi oricui. Decolteul rotund ii confera un plus de eleganta si de mister. In ceea ce priveste imprimeul, acesta este compus din flori maxi, care seamana foarte bine cu lalele, maci si crini. Cu siguranta este o rochie ce te va inveseli numai cand o privesti.

Rochie office bleumarin cu flori maxi alb-bleu

Daca iti plac culorile mai inchise pentru iarna, aceasta rochie este alegerea perfecta pentru tine. Este fabricata din jerse fin, putin pufos, ideal pentru aceasta perioada a anului, care o sa iti asigure confortul necesar intr-o zi cu temperaturi scazute. Avand o croiala dreapta, se va aseza perfect pe orice silueta si va ascunde eventualele imperfectiuni ale corpului. Prezinta un decolteu discret, rotund si maneci trei sferturi. Cromatica rochiei se potriveste perfect cu iarna, deoarece ne poarta gandul la niste flori de gheata. 

Rochie office bleumarin cu flori maxi roz si albe

Ramanem tot in zona culorilor inchise si cu aceasta rochie, care cu siguranta se potriveste oricui. Materialul principal din care este confectionata este jerse fin si pufos si o poti purta atat cu pantofi, dar si cu botine sau cizme, avand in vedere lungimea acesteia. Este perfecta atat pentru a merge la birou, dar si pentru un eveniment de zi unde nu ai nevoie de o tinuta sofisticata. Are un imprimeu cu flori maxi alb si roz.

Rochie office bleumarin cu trandafiri maxi bordo

Daca adori rochiile cu mai multe tipuri de imprimeuri, aceasta va intra rapid in topul preferintelor tale. Este perfecta pentru zilele friguroase, deoarece este confectionata din brocard gros, elastic. Are o croiala dreapta, maneci trei sfeturi si decolteu rotund. Imbina perfect un imprimeu cu romburi mici, albe si trandafiri maxi. 

Rochie evazata neagra cu flori rosii hand-made

Ultima rochie pe care ti-o prezentam este speciala: nu are imprimeu floral, insa are aplicatii de flori handmade, care te vor cuceri din prima clipa. Rochia este evazata, are o lungime midi, maneci trei sfeturi si se inchide la spate cu un nasture.

In incheiere, am vrea sa stim parerea ta despre aceste rochii: care ti-a atras cel mai mult atentia si de ce?

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș