Rochii office cu maneci scurte, lungi sau trei sferturi: tu ce alegi vara aceasta?

Colectia ta de rochii office pentru vara nu este completa? Stim ca mereu vrei sa adaugi rochii noi, pentru a fi o aparitie incantatoare in fiecare zi, la birou, de aceea avem recomandarile ideale pentru tine. iti prezentam in continuare cateva rochii office cu maneci in diverse lungimi, ideale pentru aceasta vara. 

Pentru zilele toride, suntem siguri ca vei alege manecile scurte, astfel ca ti-am pregatit o recomandare ideala. Este vorba despre aceasta Rochie eleganta alba cu lalele imprimate. Rochia este perfecta pentru zilele cu temperaturi extreme, deoarece are o croiala lejera si este confectionata din tulle. Astfel, este racoroasa si va fi o placere sa o porti intreaga zi. Prezinta anchior si pentru un plus de confort si de asemenea pentru a arata exceptionala, este captusita. Manecile scurte sunt evazate, fapt ce aduce un plus de eleganta rochiei. Nu-i asa ca arata exceptional aceasta piesa vestimentara? De asemenea, datorita cromaticii si imprimeului sau, este foarte usor de asortat. 

 

 

Tot din categoria rochiilor cu maneci scurte, vrem sa iti prezentam si aceasta Rochie evazata bleu accesorizata cu banda satinata neagra. Iese in evidenta datorita croielii deosebite si datorita benzii satinate care decoreaza frumos intreaga rochie. Este confectionata din stofa subtire si elastica, astfel ca poate fi purtata chiar si toamna, alaturi de un sal, de un cardigan sau de un sacou subtire. Se inchide la spate cu un nasture si asa cum poti observa si din imagine, are un decolteu rotund accesorizat cu elemente aurii. 

Pentru zilele in care vrei sa fii o aparitie de exceptie, iti recomandam o rochie cu maneci trei sferturi. In functie de materialul din care sunt confectionate, aceste piese vestimentare pot fi purtate toate vara sau dupa preferinte, doar in zilele putin mai racoroase. Un astfel de exemplu este aceasta Rochie vaporoasa din voal gri cu print discret. Este confectionata din voal, ceea ce inseamna ca se potriveste si in zilele toride si pentru un plus de confort, are captuseala. Prezinta un decolteu rotund cu pliuri si se inchide la spate cu nasturi. Ce este interesant de mentionat este faptul ca manecile prezinta decupaj si au mansete cu bride. Astfel, acestea arata exceptional si te vor ajuta sa ai o tinuta iesita din comun, in sensul bun. 

 

Din garderoba ta de vara nu ar trebui sa lipseasca rochiile vaporoase, cu maneci lungi, perfecte pentru zilele ploioase sau caniculare sau pentru momentele cand vrei sa te imbraci diferit. Astfel, recomandarea noastra este aceasta Rochie lejera din voal camel cu imprimeu floral. Este o rochie fabricata in Romania, care va intoarce toate privirile. Are un imprimeu floral exceptional, este croita lejer, prezinta un decolteu rotund cu volanas, de asemenea si manecile au volanase. Talia este accentuata cu ajutorul unui elastic. 

 

Acestea fiind spuse, speram sa iti placa recomandarile noastre si sa comanzi aceste rochii din nou colectie de la Trend Land!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș