Rochii office cu stil pentru fiecare anotimp – Alege modelul care te reprezintă!

Atunci când te îmbraci cu ceva care îți place și te face să te simți bine, ziua ta va fi una bună. Pentru că da, o ținută bine aleasă îți poate influența starea de spirit, mai ales când vine vorba de locul de muncă. De aceea, ne-am gândit să îți prezentăm câtteva modele de rochii office potrivite pentru fiecare anotimp, de care te vei îndrăgosti cu siguranță.

Pentru că este toamnă și temperaturile au scăzut considerabil, îți recomandăm un model de rochie cu mâneci lungi și guler. Această rochie din stofă neagră și carouri fine este ideală pentru o zi petrecută la birou, indiferent că este o zi obișnuită sau ai întâlniri cu clienții. Aceasta are croială dreaptă, mâneci lungi din crep elastic cu manșete din stofă, precum și un decolteu rotund cu guler alb și un șiret decorativ. Poate fi purtată cu un sacou elegant de toamnă sau orice altă piesă vestimentară din garderoba ta.

Dacă iubești rochiile atât de mult încât nu poți renunța la ele nici măcar iarna, următorul model este perfect pentru sezonul rece. Astfel, îți recomandăm o rochie office cu mâneci lungi și guler detașabil, de care să te bucuri în timpul petrecut la birou. Acest model este confecționat din jerse uni bordo și jerse cu un superb desen floral. Rochia are o croială lejeră cu pliuri, un decolteu rotund accesorizat cu un guler detașabil elegant și este decorată cu nasturi în zona tivului. Este un model de rochie confortabil și călduros, care te va însoți la muncă și îți va face ziua mai frumoasă.

Pentru primăvară, ne-am gândit la un model de rochie lejeră belumarin cu desen floral ivory. Pe lângă aspectul plăcut, rochia are în compoziție bumbac și poliester, ceea ce o face ideală pentru zilele de primăvară însorite. Este lejeră, confortabilă și are mâneci 3/4. Dacă preferi un imprimeu floral viu colorat, poți alege dintr-o mulțime de alte modele potrivite pentru această perioadă din an.

Vara este sezonul rochițelor de tot felul, de la cele scurte, până la cele lungi și vaporoase. Noi îți recomandăm o rochie office galbenă cu print floral, ideală pentru zilele caniculare de vară petrecute la birou. Aceasta este confecționată din vâscoză și stofă subțire, elastică, având o croială cloș. Decolteul rotund cu fundiță îi conferă acel aer office, iar cureaua din talie și mânecile scurte tip lalea întregesc armonios creația vestimentară. Materialul din care este confecționată este 100% vâscoză, astfel că va fi o plăcere să te îmbraci cu ea.

Ultimul model este tot de vară și  ți-l recomandăm dacă preferi ținutele de birou mai formale. Această rochie bej cu print floral are croială dreaptă, astfel că îți pune silueta în evidență și îți oferă o eleganță aparte. În plus, decolteul rotund cu decupaj este accesorizat cu un element metalic argintiu, ceea ce înseamnă că nu mai ai nevoie de bijuterii sau alte accesorii. Cu această rochie cu siguranță te vei simți încrezătoare și puternică.

Dacă ți-au plăcut modelele propuse, te invităm să descoperi întreaga colecție de rochii office și să alegi ceea ce ți se potrivește cu adevărat.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș