Rochii office deosebite, perfecte pentru inceput de toamna

Te-ai pregatit pentru inceputul de toamna? Stim ca vara este inca aici, insa ultima luna din acest anotimp va trece fara sa iti dai seama. De aceea, iti recomandam sa iti revizuiesti cat de curand garderoba de toamna si sa vezi ce piese vestimentare iti lipsesc si ce ti-ar mai placea sa porti. Recomandarea noastra este sa alegi rochii office deosebite, asa cum iti vom prezenta in continuare, pentru a merge la birou. 

Rochiile cu imprimeu de buline nu se vor demoda prea curand. Sunt perfecte pentru orice ocazie, chiar si pentru a fi purtate la birou. De aceea, iti recomandam ca in colectia ta sa se regaseasca diverse rochii cu buline, pe care sa le porti ori de cate ori iti doresti o tinuta care sa emane feminitate, eleganta si o nota moderna. Sugestia noastra este sa alegi aceasta Rochie olive cu imprimeu cu buline si curea in talie. Este confectionata din saten, astfel ca te vei simti minunat purtand-o. In talie este accesorizata cu o curea pe care o poti da jos oricand doresti. Atractia principala a rochiei este decolteul de tip parte peste parte, ce ii ofera un plus de eleganta. Suntem siguri ca vei aprecia si manecile lungi cu elastic. Aceasta rochie poate fi purtata atat la birou, cat si la un eveniment de zi unde nu este nevoie de o tinuta extravaganta. 

 

 

Culoarea mustarului este una dintre cele mai apreciate din ultimii ani. Putem spune ca nu s-a demodat niciodata, insa se reinventeaza constant. De aceea, iti recomandam ca in garderoba ta sa se regaseasca diverse articole vestimentare in culoarea mustarului, inclusiv rochii. In acest sens, iti recomandam aceasta Rochie evazata mustar accesorizata cu banda satinata neagra.  Este croita lejer, astfel ca se va potrivi oricarui tip de silueta si este confectionata dintr-o stofa subtire, ideala pentru inceputul de toamna. O poti integra in numeroase tinute si o poti purta cu sacouri, cardigane sau trenchuri. Manecile scurte sunt accesorizate cu banda satinata, iar in partea din fata prezinta un model decorativ din banda satinata neagra. Se inchide la spate cu un nasture, in mod discret. In plus, aceasta rochie este fabricata in Romania. 

 

 

Inceputul de toamna este ideal si pentru rochiile cu imprimeu floral. Dupa cum stii, acest tip de imprimeu poate fi purtat cu succes in orice anotimp, insa primavara, vara si la inceput de toamna se potriveste cel mai bine. Astfel, iti recomandam o Rochie neagra cu print floral maxi multicolor. Este fabricata in Romania, dintr-o tesatura foarte fina, de tip matase. Are o croiala lejera, este captusita si prezinta un decolteu rotund. Are manci trei sferturi cu elastic si volane, de asemenea prezinta volan la tiv si se inchide discret la spate cu un nasture. Este rochia ideala pentru a fi purtata atat la birou, cat si la diverse evenimente. 

 

Daca ti-au placut aceste rochii, te asteptam in magazinul nostru online pentru a le comanda. Au preturi excelente si sunt disponibile in diverse marimi.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș