Rochii office ideale pentru inceputul verii din noua colectie de la Trend Land

Vara este cel mai asteptat anotimp, nu doar pentru faptul ca putem merge oriunde in vacanta, ci si pentru tinutele vaporoase care abia asteapta sa fie purtate. Daca esti entuziasmata sa iti schimbi sau sa iti completezi garderoba de vara, vrem sa iti prezentam cateva rochii office ideale pentru inceputul verii. Le poti purta atat la birou, dar si la evenimente de zi integrandu-le in tinutele tale preferate. Speram sa iti placa rochiile pe care le poti comanda din magazinul nostru online. 

Este vremea rochiilor din materiale vaporoase, cu maneci scurte. Astfel, vrem sa iti recomandam in primul rand o Rochie din voal alb cu bordura galbena. Este o rochie vesela, in culoarea soarelui, perfecta pentru inceputul verii. Materialul din care este confectionata este voal imprimat. De asemenea, trebuie sa mentionam si ca este captusita. Are o croiala lejera, prezinta un decolteu rotund, se inchide la spate cu o panglica din organza si este fabricata in Romania. Poate fi purtata cu succes nu doar la birou, ci si la un eveniment lejer de zi.

Cand iti doresti o rochie eleganta, ideala chiar si pentru a merge la evenimente de zi sau la un pranz in compania unui colaborator, alege aceasta superba piesa vestimentara: Rochie clos alb-bleumarin cu buline maxi roz. Este confectionata dintr-o tesatura fina, elastica si din voal imprimat. Are o croiala in clos, care se potriveste oricui si un decolteu parte peste parte, care accentueaza nu doar bustul, ci si talia. Se inchide in lateral cu un fermoar ascuns si prezinta un cordon detasabil in talie. 

Ideala pentru vremea frumoasa de afara este si aceasta Rochie midi mustar din stofa plisata. Are o culoare superba, care aminteste de soare, de nisip si de campurile cu floarea soarelui. Avand o croiala in clos care se va potrivi oricui. Este confectionata din stofa fina, usor elastica, are un decolteu cu anchior si este accesorizata cu o curea in talie. Manecile scurte o fac perfecta pentru aceasta vreme. De asemenea, se inchide la spate cu un fermoar ascuns, pentru un plus de eleganta. 

Imprimeurile florale sunt la mare cautare pe toata perioada verii. Sunt atat de frumoase, de vesele si pot fi purtate in orice context. Astfel, iti recomandam prima data o Rochie turcoaz cu print floral maxi. Este realizata din tesatura fina tip matas, cu o croiala lejera si este captusita. Are decolteu rotund, maneci trei sferturi cu elastic si volane si de asemenea prezinta volan la tiv. Se inchide la spate cu un nasture, intr-un mod discret. 

Ultima rochie pe care ti-o prezentam este aceasta: Rochie din matase neagra cu desen floral maxi. Are captuseala, pentru un plus de confort, prezinta un decolteu rotund, maneci scurte evazate si se inchide la spate cu o panglica de organza. Este fabricata in Romania si cu siguranta va deveni rapid una dintre preferatele tale de vara aceasta. 

Daca ti-au placut rochiile recomandate nu uita ca le poti comanda de pe site-ul nostru! 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș