Rochii office in carouri sau cu flori? Tu ce ai alege?

Sursa foto: https://www.trendland.ro/rochii-office/rochie-office-gri-cu-carouri-bleumarin-si-rosii-dam18.html

 

Daca doresti sa iti extinzi garderoba si sa faci mici schimbari cand vine vorba despre stilul tau vestimentar, iti sugeram sa incepi cu tinutele pentru locul de munca. Purtandu-le zi de zi pentru o perioada destul de mare de timp, va fi mult mai usor sa iti dai seama in ce te simti confortabil si care sunt elementele care nu te avantajeaza. 

Cel mai simplu este sa alegi rochii office in diferite modele si culori si astfel vei sti care ti se potrivesc cel mai bine. In continuare, iti prezentam patru rochii cu doua tipuri de imprimeuri pe care le poti include cu succes in garderoba ta toamna aceasta: carouri si flori. 

In general preferi tinute in culori care sa nu iasa prea mult in evidenta? Atunci iti va placea foarte mult aceasta superba Rochie gri cu carouri mici si mari rosii. Datorita croielii drepte se va potrivi tuturor doamnelor si domnisoarelor, indiferent de silueta. Este confectionata dintr-un material ideal pentru aceasta perioada a anului, mai exact jerse elastic, cu ajutorul caruia te vei simti confortabil (nu iti va fi nici prea frig, nici prea cald). Rochia dispune de un decolteu rotund si maneci trei sferturi. In ceea ce priveste design-ul, cu siguranta vei aprecia atat dispunerea carourilor, dar si cromatica aleasa pentru acestea.

Daca esti adepta tinutelor cat mai colorate, care sa iti aduca bucurie si admiratie, trebuie sa comanzi aceasta superba Rochie office bleumarin cu carouri mozaic. Asa cum poti observa si din imagine, are o lungime midi, perfecta pentru toamna si poate fi purtata cu pantofi, cu botine si chiar si cizme, daca vremea impune acest lucru. Este confectionata din brocard elastic, un material foarte bun, in care cu siguranta te vei simti foarte bine. Rochia prezinta un decolteu discret, rotund si este croita drept. Multumita manecilor trei sferturi, o poti purta cu succes indiferent de vreme si chiar o poti alatura unui cardigan cu maneci in aceeasi lungime.

In continuare, iti vom prezenta doua rochii cu imprimeu floral, potrivite pentru toamna si primavara. 


Prima este aceasta deosebita Rochie dreapta neagra cu maci rosii. Imprimeurile cu flori supra-dimensionate au inceput sa devina din ce in ce mai populare in ultima perioada si nu este de mirare avand in vedere cat sunt de frumoase. Daca florile sunt atent stilizate si cromatica este echilibrata, vei putea purta cu succes o astfel de rochie oriunde iti doresti, chiar si intr-un mediu conservator. Rochia este confectionata din stofa elastica si are o croiala dreapta.

Ultima recomandare din aceasta serie iti va aduce aminte de sezonul cald si te va inveseli ori de cate ori o vei purta. Este vorba despre aceasta superba Rochie office bleumarin cu flori maxi corai si verzi. Materialul din care este confectionata este stofa elastica, subtire si cu siguranta vei aprecia croiala dreapta. In ceea ce priveste culorile, acestea sunt atent alese pentru a crea un echilibru vizual intre flori, astfel incat rochia sa nu para prea ,,incarcata”.

In incheiere, speram ca produsele prezentate au fost pe placul tau. De asemenea, spune-ne si care este imprimeul tau preferat: cel in carouri sau cel cu flori?

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș