Rochii office pe care le vei purta cu drag la inceputul acestei primaveri

Nu stii ce rochii sa porti primavara la birou? Daca vrei sa alegi piese vestimentare atemporale, care sa nu iasa prea mult in evidenta si care sa te faca sa te simti eleganta si feminina in fiecare zi, atunci avem cateva recomandari de rochii office

Cine nu iubeste rochiile evazate? Aceste articole vestimentare se potrivesc oricarui tip de silueta si pot fi purtate cu succes chiar si la locul de munca, fara probleme. Astfel, prima recomandare este o Rochie evazata bleumarin cu maneci multicolore. Asa cum poti observa, imprimeul manecilor aminteste de modelele de pe portul national, Rochia este confectionata dintr-o stofa texturata, usor elastica si cu insertii din jerse multicolor. Are un decolteu rotund, discret si este bine sa stii ca a fost fabricata in Romania, asa ca ai toate motivele sa o cumperi. 

Inceputul de primavara ar trebui sa aduca schimbari in garderoba ta. Temperaturile blande si natura care revine incet la viata te indeamna sa porti mai multe haine colorate si sa lasi in urma garderoba posomorata de iarna. Astfel, pentru inceputul primaverii iti recomandam cu incredere o Rochie clos mustar cu print in carouri. Culoarea mustarului se potriveste perfect in orice anotimp, insa primavara si vara poti purta mai multe articole vestimentare in aceasta nuanta. Rochia este fabricata in Romania, are o croiala in clos, prezinta un decolteu rotund si maneci trei sferturi, cu volane. Se inchide in lateral cu un fermoar ascuns. Nu-i asa ca este o rochie superba? 

Pentru zilele mai racoroase de primavara, suntem siguri ca vei dori o rochie care sa te ajute sa imbini utilul cu placutul. Astfel, ai nevoie de o rochie calduroasa, dar care sa arate excelent in acelasi timp. Sugestia noastra? O Rochie dreapta cu dungi fine maro confectionata din stofa elastica. Are o croiala dreapta, ce avantajeaza pe oricine, prezinta un decolteu rotund, buzunare functionare in partea din fata si maneci trei sferturi. Avand in vedere culoarea, croiala si lungimea, poate fi considerata rochia office ideala. 

Ramanem in zona rochiilor care nu ies in evidenta prin croiala sau culoare, dar care au o eleganta aparte si care pot fi purtate chiar si la o sedinta importanta. Alegerea unei rochii office pentru primavara poate fi dificila, mai ales daca vrei sa imbini codul vestimentar specific unui mediu mai strict cu eleganta. Iti recomandam si aceasta Rochie office gri deschis in carouri fine roz. Asa cum poti observa, este o rochie delicata, pentru care sigur vei primi complimente. Carourile roz deschis ii ofera pata de culoare necesara pentru a fi perfecta pentru primavara, insa nu ies in evidenta. Poarta cu incredere aceasta rochie! 

Asadar, daca iti doresti cele mai frumoase rochii office pentru primavara aceasta si nu numai, te asteptam in magazinul online Trend Land pentru a vedea si alte modele si a le achizitiona pe cele care iti atrag atentia cel mai mult! 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș