Rochii office perfecte pentru zilele geroase

Cum te imbraci la birou cand temperaturile sunt scazute si tot ce ti-ai dori este sa mai stai macar cinci minute in confortul casei? Alegi o tinuta banala, formata din pantaloni, camasa si sacou? Noi avem o solutie mai buna, care imbina eleganta si confortul: rochii office special realizate pentru iarna. Astfel, iti prezentam in continuare cateva rochii office din noua colectie Trend Land, despre care sigur vei spune si tu ca sunt foarte calduroase si comode. 

Primul model pe care ti-l prezentam este superba Rochie clos olive cu imprimeu in carouri maxi. Daca nu ai mai purtat pana acum rochii in carouri sau daca obisnuiai sa porti si chiar iti placeau, este momentul perfect sa le redescoperi. Aceasta rochie este fabricata in Romania, asa ca ai un motiv in plus sa o comanzi. Este confectionata din stofa si este captusita, motiv pentru care nu iti va fi frig cand o vei purta. Are o croiala in clos, care avantajeaza pe oricine, indiferent de silueta si se inchide discret, in lateral, cu un fermoar ascuns. Asa cum poti observa si din imagine, are un imprimeu superb, care se potriveste pe timp de iarna: carouri maxi, iar culoarea predominanta este olive. 

Daca vrei sa arati special in preajma sarbatorilor si daca iti doresti o rochie pe care sa o poti purta si la evenimente in familie, cum ar fi masa festiva de Craciun, atunci indreapta-ti atentia spre rochii office in nuante de rosu, cu diverse aplicatii de sezon. Un exemplu foarte bun este aceasta Rochie in carouri cu insertii bordo si aspect suprapus. Si aceasta este o creatie Trend Land, fabricata in Romania, astfel ca vei avea un motiv in plus sa o comanzi. Este realizata din doua materiale foarte bune pentru iarna, respectiv jerse si stofa. Are o croiala lejera, care avantajeaza pe oricine, prezinta un decolteu rotund accesorizat cu fundita, se inchide discret la spate si are maneci trei sferturi cu mansete. Nu-i asa ca arata superb? Suntem siguri ca vei primi numeroase complimente cand o vei purta. 

Am mentionat la inceput tinutele confortabile, de care nu te-ai mai desprinde in sezonul rece si in cele mai friguroase zile. Ei bine, o astfel de rochie iti vom prezenta in continuare. Se potriveste perfect daca nu ai o tinuta impusa la locul de munca. Este vorba despre superba Rochie violet din catifea cu guler inalt si buzunare. Asa cum poti observa si din imagine, este o rochie foarte confortabila, confectionata din catifea elastica. Are o croiala dreapta, astfel ca se va potrivi oricui, manecile sunt lungi si calduroase si cel mai important, are buzunare laterale functionale, ascunse, un detaliu important in zilele friguroase, cand vrei doar sa te incalzesti. 

Acestea au fost doar cateva dintre rochiile pe care le poti comanda din noua colectie de la Trend Land! 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș