Rochii stralucitoare pentru Revelion din noua colectie Trend Land

De ce sa alegi o tinuta obisnuita de Revelion, cand poti opta pentru o tinuta care sa atraga toata atentia si in care sa stralucesti? Daca nu ti-ai gasit inca rochia perfecta pentru Revelion, atunci avem cateva recomandari pentru tine. Este vorba despre rochii de revelion stralucitoare, din noua colectie Trend Land. Speram sa iti placa! 

Aceasta Rochie de ocazie din catifea cu fir stralucitor si maneci din voal este ideala pentru toate doamnele sau domnisoarele care isi doresc o tinuta stralucitoare, dar in acelasi timp rafinata si discreta. Rochia este fabricata in Romania si este confectionata din catifea elastica si voal. Are o croiala dreapta, astfel ca se va aseza perfect pe corp. Avand in vedere croiala si dispunrea firelor stralucitoare, nu vei avea nevoie de prea multe accesorii pentru a completa tinuta. Eventual, poti alege o pereche de cercei stralucitori si un inel asortat. Pastreaza machiajul cat mai simplu si astfel vei avea o tinuta deosebita pentru noaptea de Revelion. Trebuie sa mai mentionam si faptul ca rochia se inchide la spate cu un fermoar ascuns. 

 

Daca preferi o tinuta care sa atraga toata atentia asupra ta, atunci opteaza pentru aceasta Rochie bleumarin de ocazie cu voal si paiete. La fel ca precedenta, este fabricata in Romania, asa ca ai un motiv in plus sa o indragesti. Este confectionata din materiale foarte bune, respectiv voal si paiete. In ceea ce priveste croiala, in partea de sus este lejera (la bust), iar fusta este conica. Se inchide discret la spate cu un nasture. Fusta este acoperita de paiete, aceleasi care se regasesc si la nivelul manecilor. Aceasta rochie iti permite sa o accesorizezi cu o bijuterie stralucitoare, cum ar fi un colier sau o brosa. Un detaliu interesant si rafinat este si funda din voal de pe umar. Purtand aceasta rochie, nu ai cum sa treci neobservata. 

 

Ce spui de o rochie cu un model abstract? Astfel de piese vestimentare sunt din ce in ce mai populare, asa ca nu pierde ocazia sa le porti. In noaptea de Revelion, o rochie cu model albastract, stralucitoare, alaturi de un machiaj glam si o coafura lejera vor atrage toate privirile spre tine. Alege superba Rochie neagra de ocazie cu model abstract din paiete. Este realizata din mai multe tipuri de materiale, ceea ce ii ofera un aspect deosebit. Partea din fata este confectionata dintr-un material elastic pe care sunt aplicate paiete negre-argintii. Partea din spate este croita din lurex elastic, negru. Trebuie sa stii ca rochia este captusita pentru un plus de confort si pentru a se aseza mai bine pe corp. De asemenea, aceasta rochie mai are si o platca fata-spate confectionata din tull elastic negru. Manecile sunt croite din voal negru. 

Acestea au fost doar cateva dintre rochiile de Revelion din noua colectie Trend Land. Intra pe site-ul nostru si alege-ti tinuta preferata pentru noaptea dintre ani.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș