Rochiile de seara croite drept avantajeaza orice tip de silueta

 

Fiecare persoana se incadreaza intr-un anumit tip de silueta. Pentru femei sunt anumite categorii de siluete, iar pentru barbati altele. Exista si cazuri in care o persoana are caracteristicile a doua tipuri de silueta. Interesant este faptul ca indiferent daca o persoana se va lua in greutate ori va slabi, tipul de silueta va ramane acelasi. De ce este atat de important tipul de silueta? Pentru ca in functie de acesta, o sa stiti cum sa va imbracati pentru a arata cat mai bine. 

 

In ceea ce priveste femeile, silueta ideala la care toate viseaza este silueta clepsidra. Este unul dintre cele mai rare tipuri de silueta si este caracterizat prin proportiile egale ale umerilor si soldurilor si prin talia ingusta, exact ca forma unei clepsidre. Femeile care au acest tip de silueta se pot imbraca dupa bunul plac, pentru ca le va avantaja orice tip de imbracaminte. Persoanele care nu au silueta clepsidra se vor imbraca astfel incat sa balanseze proportiile si sa obtina efectul de clepsidra. Sunt anumite trucuri pe care le puteti invata foarte usor si care va garantam ca o sa va schimbe modul in care va imbracati si va simtiti.

 

Daca nu stiti exact ce tip de silueta aveti ori daca inca nu stapaniti notiunile de baza in ceea ce priveste armonizarea proportiilor corpului cu ajutorul imbracamintei, cel mai usor ar fi sa alegeti piese vestimentare croite drept. In special rochiile de acest gen va vor complimenta silueta. Este foarte important sa alegeti marimea care vi se potriveste. O rochie stramta se va vedea inestetic, iar o rochie prea larga va adauga kilograme in plus (vizual vorbind) si nu va evidentia silueta. Daca aveti nevoie de rochii de seara croite drept pentru evenimentele la care sunteti invitate, in continuare o sa va prezentam trei dintre preferatele noastre. 

Rochia bleumarin cu broderie si voal este potrivita pentru evenimentele pe care le descrie cel mai bine cuvantul ,,eleganta”. Este o rochie deosebita, realizata din stofa subtire si elastica. In partea superioara este aplicata dantela cu broderie argintie 3D. Ce face aceasta rochie deosebita este pelerina detasabila, care se prinde la baza gatului sub forma de colier. Nu-i asa ca v-ar placea o astfel de rochie in garderoba voastra?

 

 

Pentru un eveniment la care veti fi in centrul atentiei, va recomandam Rochia roz cu sclipici si drapaj tip funda. Dupa cum probabil stiti, sclipiciul a revenit ,,in forta” si noua ne place foarte mult acest trend. Rochia va arata exceptional in lumina reflectoarelor. Accentul cade in zona taliei, pe drapajul tip funda.

 

Iar pentru un eveniment mai relaxat, va sugeram sa alegeti Rochia bleumarin din stofa si voal alb. In partea superioara este decorata cu un imprimeu abastract si cu un accesoriu argintiu la baza decolteului. Manecile sunt realizate din voal.

 

Acestea au fost recomandarile noastre de rochii de seara croite drept. Consideram ca sunt potrivite pentru orice tip de silueta si ca o sa va faca placere sa le purtati la evenimentele la care veti participa!

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș