Sacourile negre nu se vor demoda niciodata!

 

Moda este intr-o continua schimbare: de la an la an si de la sezon la sezon, trendurile se schimba. Ce am purtat iarna trecuta s-ar putea sa fie considerat demodata iarna aceasta. Asa ca daca esti o pasionata de fashion, probabil vrei sa incluzi tot timpul trendurile in tinutele tale de zi cu zi. Insa, daca nu este domeniul la care excelezi si vrei sa faci alegeri sigure, care sa nu dea gres si care sa iti permita sa porti tot ce iti doresti fara sa atragi atentia asupra ta intr-un mod negativ, atunci ar fi bine sa porti culori si materiale ce nu se vor demoda niciodata. 

 

Probabil stii deja ca sunt culori ce nu se schimba indiferent de trendul dintr-o anumita perioada. Acestea sunt alb, negru, rosu, gri, bleumarin. Iar in privinta materialelor, bumbacul, stofa, voalul, dantela si catifeaua vor fi mereu apreciate. Bineinteles, nu iti spunem ca ar fi in regula sa porti doar aceste culori sau doar aceste materiale. Insa, daca vrei sa ai tot timpul tinute admirate fara pic de efort, ar fi bine ca garderoba ta sa fie alcatuita majoritar din acestea. 

 

Si de asemenea, opteaza pentru piese vestimentare ce pot fi integrate cu usurinta in mai multe tinute. Spre exemplu, sacourile se potrivesc de minune atat la fuste, rochii, dar si la pantaloni eleganti si chiar si la blugi. Asa ca ai vrea sa ai cateva sacouri de dama in garderoba ta, pe care sa le poti purta fie la diferite evenimente, fie de zi cu zi. Poti compune o tinuta de birou dintr-o fusta, o bluza deosebita si un sacou. Sau o tinuta perfecta pentru iesit in oras cu prietenii, casual, alcatuita din blugi, o maleta si un sacou. Sa nu mai spunem si de evenimentele speciale la care esti invitata si la care poti purta cu succes sacouri elegante. 

 

Iar daca ar fi sa iti recomandam o singura culoare de sacou, aceea ar fi negru. Asa cum stii si tu, negrul nu se va demoda niciodata, se potriveste oricui si in orice gen de tinuta. De aceea, sacourile negre ar trebui sa isi faca loc in viata si in garderoba ta. Iti sugeram sa alegi atat sacouri casual, dar si sacouri elegante si office, pe care sa le porti in functie de necesitati. Iar alegand sacouri de calitate, vei fi sigura ca te vei bucura de ele pentru mult timp de acum inainte.

Poti alege sacouri din stofa, ideale pentru birou pentru ca au acea prestanta datorata materialului, sacouri din bumbac comode, care se potrivesc perfect pentru o tinuta casual ori sacouri elegante din in, pentru ocaziile speciale la care esti invitata. 

 

De asemenea, in functie de preferintele tale, poti opta pentru sacouri cu revere ori sacouri moderne, care vor transforma total orice tinuta. Important este sa te simti bine in sacourile pe care le-ai ales si sa se potriveasca stilului tau vestimentar si de asemenea stilului tau de viata. 

 

Ce parere ai despre sacourile negre in general? Detii in garderoba ta o astfel de piesa vestimentara? Daca da, unde il porti cel mai des?

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș