Semnificatia culorilor in tinutele office: culoarea verde si recomandari de rochii deosebite!

Alegerea tinutei office perfecte poate fi destul de dificila, mai ales daca ai schimbat recent locul de munca, ai un nou cod vestimentar si doresti sa te integrezi cat mai bine. Nu trebuie sa acorzi importanta doar croielii tinutei, design-ului si lungimii, dar si culorii. Probabil stii deja ca unele culori sunt total nepotrivite, mai ales daca vorbim despre medii de lucru in care se impune un stil mai sobru. Insa, daca ai mai multa libertate in ceea ce priveste alegerea tinutelor si acest lucru te face putin confuza, nestiind exact ce se potriveste si ce nu, o sa iti dam cateva sfaturi in continuare. 

In primul rand, orienteaza-te spre tinute care stii ca te avantajeaza: poate vrei sa iti pui picioarele in evidenta si astfel poti opta pentru o pereche de pantaloni conici, cu talie inalta. In cazul in care vrei sa ai o tinuta diferita in fiecare zi, cel mai bine ar fi sa alegi rochii office. Acestea se potrivesc in orice imprejurare si daca le vei alege corect, nu doar vei arata bine, ci te vei si simti excelent. 

Pentru tinute office cele mai potrivite rochii sunt cele cu o croiala dreapta si cele croite lejer. Acestea sunt ideale pentru oricine si iti vor pune silueta in evidenta intr-un mod placut. Nu iti recomandam sa alegi rochii foarte stramte, deoarece nu se potrivesc codului vestimentar (pastreaza-le pentru evenimente de seara). 

Culorile joaca si ele un rol important cand vine vorba despre tinute office, iar astazi vrem sa iti vorbim despre verde. Aceasta culoare este considerata culoarea innoirii, renasterii, vitalitatii si prospetimii. Se foloseste foarte mult in elementele de identificare vizuala ale afacerilor din domeniul ecologiei sau ale celor care au adoptat principii ecologice sau bio (hrana bio, cosmetice bio etc). Per total, verdele pentru tinute office exprima noutate, vitalitate si prospetime, asa ca nu ezita sa porti o tinuta care sa includa aceasta culoare ori de cate ori vrei sa transmiti aceste lucruri. In continuare, iti prezentam doua rochii office care includ si verdele printre culorile predominante si care speram sa iti fie pe plac!

Daca iti doresti o rochie feminina, care sa iti aduca zambetul pe buze ori de cate ori te privesti, alege aceasta Rochie verde cu insertii albe cu aspect suprapus. Este croita lejer, are un decolteu rotund accesorizat cu o fundita alba, maneci trei sferturi cu mansete albe si este confectionata din stofa elastica si brocard. Cu siguranta vei primi multe complimente purtand aceasta rochie deosebita! 

In cazul in care nu vrei ca verdele sa fie culoarea predominanta din tinuta, iti recomandam aceasta Rochie evazata neagra cu insertii verzi. Este confectionata din stofa fina, are o croiala lejera, prezinta un decolteu rotund accesorizat cu broderie si maneci trei sferturi cu volane si insertii. Rochia este fabricata in Romania! 

Speram ca te-au ajutat informatiile pe care ti le-am prezentat despre alegerea tinutelor office si despre semnificatia culorii verzi. Nu ezita sa o incluzi mai des in tinutele tale, pentru o nota de prospetime si noutate!

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș