Spune ,,nu” rochiilor office plictisitoare: alege modele superbe de la Trend Land!

De cate ori nu ai simtit dezamagire dimineata, cand voiai sa te imbraci pentru a merge la birou? Parca nu te mai atrage nicio rochie si nici celelalte tinute nu sunt tocmai pe placul tau. In cazul acesta, ar fi bine sa renunti la tinute plictisitoare si sa alegi rochii office deosebite de la Trend Land. In continuare, iti vom prezenta cateva dintre preferatele noastre si speram sa le gasesti si tu frumoase. 

Rochie vaporoasa din voal cu desen bordurat rosu

Incepem prin a-ti prezenta aceasta rochie deosebita, potrivita chiar si pentru un eveniment de zi, nu doar pentru a merge la birou. Are o lungime midi si poate fi purtata cu sandale in aceasta perioada, cat vremea este inca blanda, cu pantofi in primele saptamani de toamna si chiar si cu botine delicate. Este fabricata in Romania, din voal sifon imprimat, are o croiala lejera, evazata si se inchide discret la spate cu nasture. Rochia este usor de asortat si cu siguranta nu vei trece neobservata cand o vei purta.

Rochie office din jerse peliculizat cu print abstract alb-negru

Daca iti place sa porti cu precadere rochii in culori inchise cand mergi la birou, nu ar trebui sa te feresti de cele cu imprimeuri deosebite, cum este si aceasta. Un imprimeu abstract va fi intotdeauna atractiv si se potriveste indiferent de mediul in care lucrezi, mai ales intr-o combinatie cromatica neutra. Rochia este realizata dintr-un jerse foarte placut la atingere, peliculizat si este fabricata in Romania. Are o croiala lejera, astfel ca se potriveste oricui. Iti mai spunem un mic secret despre rochie: are buzunare functionale, perfecte pentru birou, deoarece poti sa iei telefonul oriunde, fara a-l mai tine in mana. 

Rochie lejera din voal camel cu imprimeu floral

Rochiile cu imprimeu floral sunt potrivite oriunde si oricand, iar aceasta nu face exceptie. Este o rochie superba care cu siguranta va atrage priviri si pentru care vei primi complimente. Rochia este realizata din voal si este captusita, astfel ca o poti purta chiar si in zilele usor mai racoroase de toamna. Talia este accentuata cu ajutorul unui elastic, iar manecile lungi sunt decorate cu volanase. Nu-i asa ca arata superb? 

Rochie evazata visinie cu broderie florala si buzunare

Pentru toamna, iti recomandam rochii in nuante deosebite, care sa se asorteze cu natura, iar una dintre acestea este si aceasta cu broderie florala. Visiniul este o culoare ce se potriveste cu usurinta oricui si care se poate asorta extrem de simplu. Despre broderie ce sa mai spunem? Arata exceptional! 

Rochie lejera crem cu print negru abstract

Nu in ultimul rand, vrem sa iti recomandam si aceasta rochie lejera cu un imprimeu deosebit. Asa cum poti observa, partea de jos a rochiei are un desen superb, ce infatiseaza o bucatica dintr-un peisaj montan. Rochia este usor de purtat, fiind lejera si ii poti asorta atat pantofi, dar si sandale. 

 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre si ca le vei alege pentru aceasta toamna! 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș