Sunteti invitata la o petrecere de Craciun? Purtati una dintre aceste rochii si veti arata spectaculos!

 

Cu toate ca nici macar nu a inceput luna Decembrie, ar fi cazul sa incepem sa ne gandim la pregatirile de Craciun. Cel putin din punct de vedere vestimentar. Probabil si voi sunteti invitate la una sau la mai multe cine festive si petreceri, atat datorita locului de munca, dar si datorita familiei si prietenilor. Stim ca vreti sa aratati excelent, indiferent unde veti merge, asa ca alegerea cea mai buna ar fi… o rochie. 

 

Si pentru a va veni in ajutor, am pregatit in continuare cateva exemple de rochii de seara ideale pentru a fi purtate in seara de Ajun sau la o petrecere dedicata Craciunului. Cu siguranta o sa va gasiti preferata printre cele pe care vi le-am propus. 

 

Daca va doriti un look elegant, impecabil si o rochie in care sa va simtiti perfect, alegeti Rochie bleumarin din lurex cu maneci din dantela 3D. Este o rochie diferita, o rochie in care o sa va simtiti minunat datorita croielii drepte si a materialului confortabil. Manecile cu dantela 3D reprezinta punctele forte ale rochiei. Este ideala atat pentru o petrecere formala, organizata de compania pentru care lucrati, dar si pentru o petrecere intre prieteni sau o cina festiva. V-am spus ca ne place mult si aspectul sclipitor al rochiei, ideal pentru Craciun?

 

 

Ramanem in acelasi registru de culoare si va prezentam Rochia bleumarin cu strasuri la tiv. Datorita croielii lejere, se va potrivi cu succes chiar si siluetelor voluptoase. Fusta are un aspect usor stralucitor si prezinta un model interesant, format din benzi ondulate argintii. Bluza confectionata din voal bleumarin este decorata atat la maneci, dar si in partea inferioara cu un tiv din pietricele decorative.

 

 

Nuantele de rosu, bordo si violet se potrivesc perfect unei cine festive de Craciun. Asa ca urmatoarea pe lista noastra de recomandari este Rochia violet cu perle argintii si strasuri. Este deosebita atat din punct de vedere al croielii, dar si al culorii. In plus, este potrivita si daca mergeti la o petrecere cu influente vintage. Ne-am indragostit de tivul cu volan plisat si de aplicatiile argintii care impodobesc frumos rochia, oferindu-i un aspect unic.

 

 

Una dintre alegerile clasice pentru seara este o rochie neagra. Insa, noi va propunem altceva: o  Rochie din stofa si brocard alb cu negru. Probabil si voua vi se par atractive combinatiile stilistice de alb si negru, asa ca sigur va fi pe placul vostru rochia aceasta. Fusta este croita in clos, evidentiind foarte bine talia si cu un cordon decorat cu perlute. Decolteul usor coborat pe umeri lasa la vedere aplicatii din dantela eleganta. In plus, rochia este decorata si cu o brosa argintie deosebita.

 

 

Si pentru ca va spuneam mai devreme despre nuante de bordo, ultima recomandare din aceasta serie este Rochia eleganta bordo cu dantela. Aceasta este confectionata atat din stofa, dar si din dantela eleganta. Cu toate ca are o croiala dreapta, talia va fi evidentiata si este decorata cu un accesoriu elegant, argintiu.

 

 

Care dintre aceste rochii vi s-a parut cea mai frumoasa? Pe care ati purta-o pentru cina festiva de Craciun?

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș