Sunteti invitate la un eveniment de seara? Alegeti rochii din matase!

Probabil stiti si voi ca in ziua de astazi nu se mai pune mare accent pe calitatea hainelor. Magazinele comercializeaza obiecte vestimentare incadrate la categoria ,,moda rapida”. Multe dintre acestea nu sunt calitative si nu pot fi purtate mai mult de doua sezoane in cel mai bun caz. Si acest lucru este descurajant, pentru ca nimeni nu isi doreste ca bluza preferata sau perechea de blugi comoda tocmai cumparata sa se deterioreze dupa cateva purtari. 

Asa ca daca aveti ocazia, noi va recomandam sa investiti in haine realizate din materiale naturale, chiar daca poate sunt mai scumpe. Alegeti intotdeauna bumbac, matase, catifea, dantela, chiar si vascoza, in detrimentul materialelor sintetice, care nu doar ca irita pielea, dar se si deterioreaza repede. Singurul compromis acceptat ar putea fi in cazul unei rochii de seara, pe care o veti purta ocazional. 

Insa si in cazul rochiilor de seara aveti suficiente optiuni din materiale naturale, astfel incat sa nu fiti nevoite sa faceti compromisuri. Unele dintre cele mai cautate si mai populare rochii de seara sunt cele din matase. Matasea este obtinuta din firul de produs de viermele de matase, cand se afla in cocon. De asemenea, mai este si matasea artificiala (vascoza) care este si ea foarte buna, multumita proprietatilor pe care le are. Hainele si mai ales rochiile din vascoza arata foarte bine si se mentin in stare perfecta chiar si dupa multe purtari. Asa ca daca nu aveti ocazia sa achizitionati haine din matase naturala, incercati vascoza si va garantam ca nu o sa va para rau. 

Rochiile din matase artificiala (vascoza) sunt ideale pentru vara, deoarece lasa pielea sa respire, sunt racoroase si au un luciu care va arata superb atat in lumina naturala, dar si seara, indiferent de locatia unde veti merge. Si pentru ca sigur sunteti curioase sa vedeti exemple de rochii din matase artificiala perfecte pentru perioada aceasta, in continuare o sa va recomandam trei dintre preferatele noastre. 

Rochia cu imprimeu orange si dantela neagra este ideala pentru un eveniment relaxat de seara, un eveniment la care vreti sa aratati superb, dar in acelasi timp sa va bucurati de culori si de materiale comod de purtat. Aceasta rochie are o croiala lejera, este captusita, iar partea superioara (umeri si decolteu) este realizata din dantela neagra. Cu siguranta o sa aratati exceptional in aceasta rochie. Si partea buna este ca poate fi comandata chiar si in masuri mari.

 

 

Daca doriti sa purtati o rochie neagra, insa nu vreti sa fie prea sobra, atunci va sugeram sa alegeti Rochia neagra din matase plisata si tull. Este o rochie care se potriveste tuturor tipurilor de silueta, o rochie care iese in evidenta multumita manecilor din tulle cu buline negre. 

 

 

Iar ultima recomandare de astazi este Rochia neagra din matase plisata cu broderie aurie. Aceasta este perfecta daca sunteti in cautarea unei rochii negre cu maneci trei sferturi, pe care sa o purtati chiar si la evenimentele formale. 

 

Speram sa va inspire rochiile pe care vi le-am recomandat astazi si sa alegeti sa le purtati vara aceasta si nu numai! 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș