Te pregatesti pentru sezonul oficial al nuntilor? Iata cateva sfaturi pentru alegerea tinutei perfecte!

 

Primavara este deja aici si este o mare bucurie pentru toti cei care abia au asteptat acest anotimp pentru a se bucura de tinute frumoase si mai lejere. Adevarul este ca oricat am incerca sa aratam perfect iarna, nimic nu se compara cu senzatia de a purta incaltaminte mai comoda, rochii mai subtiri, fuste vaporoase si bluzite delicate. 

 

Insa, nu despre imbracamintea de zi cu zi am vrea sa iti vorbim astazi, ci despre un subiect care cu siguranta te intereseaza intr-o masura destul de mare: tinuta pentru nunta. In curand va incepe sezonul oficial al nuntilor. Multe persoane considera ca acesta este vara, dar cum anul acesta Pastele este sarbatorit in penultima saptamana din luna aprilie, acest lucru inseamna ca si luna mai este ideala pentru organizarea unor nunti superbe de primavara.

 

Asadar, daca ai primit invitatie deja la o nunta ce se va desfasura anul acesta, ar fi bine sa incepi sa te gandesti la tinuta pe care o vei purta. Sau poate vei participa la mai multe evenimente, ceea ce inseamna ca trebuie sa iti alegi din timp cele mai frumoase tinute. Vrem sa iti venim in ajutor, asa ca in continuare o sa iti dam cateva sfaturi legate de alegerea tinutei ideale pentru a onora o invitatie la nunta. 

 

 

Nu alege o rochie alba: desi multe persoane considera ca nu este nici o problema sa alegi o rochie alba ca si invitata la nunta, deoarece toata lumea stie cine este mireasa, ar fi bine sa ii acorzi miresei placerea de a purta aceasta culoare. Singura exceptie ar putea fi un dress code, care se impune de obicei nuntilor organizate pe plaja. Ai o multime de culori dintre care poti alege, iar daca iti doresti o culoare foarte deschisa, opteaza pentru un roz prafuit foarte deschis sau un baby blue. Sau poate iti surade un bej mai inchis.

 

 

 

Daca nu vrei sa achizitionezi rochii de nunta pe care sa le porti doar o data (maxim de doua ori) iti recomandam sa iesi din tipare si sa optezi pentru o pereche de pantaloni si o bluza deosebita. Nimeni nu a spus ca doamnele si domnisoarele pot purta doar rochii la o nunta. Sau poti alege o salopeta eleganta, deosebita si perfecta pentru aceasta ocazie.

 

Alege tinuta in functie de locatia evenimentului: cel mai simplu este sa alegi tinuta in functie de locatia unde se va desfasura petrecerea. La un local exclusivist, poti alege o rochie care sa aiba texturi deosebite sau paiete aplicate ori poti miza pentru un look sofisticat, cu rochii ce au bijuterii aplicate. 

 

Si probabil cel mai important sfat pe care ti-l putem da: less is more. Stim ca este un obicei ca pentru nunta totul sa fie exagerat: tinuta, machiaj, coafura. Insa, daca nu vrei sa iesi in evidenta intr-un mod negativ, iti recomandam sa alegi unul dintre aceste elemente si sa fie punctul tau forte, iar celelalte doua sa se imbine perfect! 

Speram sa iti fie de folos sfaturile noastre in alegerea cele mai frumoase tinute pentru nunta! 

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș