Te simti bine si arati excelent cu ajutorul acestor compleuri elegante de dama!

 

In ultimii ani, compleurile au inceput sa devina articole vestimentare neglijate, cu toate ca sunt perfecte pentru zilele in care iti doresti sa arati perfect, insa nu stii ce sa alegi. Compleurile au fost deseori asociate cu tinute pentru medii de lucru sobre, cum ar fi institutiile publice, insa nu trebuie sa fie asa. Compleurile moderne pot fi purtate de catre oricine si se potrivesc chiar si pentru anumite evenimente, in special pentru cele de zi. In continuare, iti prezentam 5 compleuri de dama elegante, pe care suntem siguri ca le vei aprecia! Le poti purta la diferite ocazii si cu ajutorul lor poti crea diferite tinute, daca decizi sa porti piesele componente separat. 


Pentru evenimentele la care iti doresti o tinuta speciala sau pentru zilele in care vrei sa arati perfect la locul de munca, iti recomandam un Costum bordo din trei piese. Nuanta bordo este una dintre cele mai frumoase si este potrivita pentru toamna si iarna, asa ca nu rata ocazia de a imbraca acest compleu deosebit. Este format din fusta sacou si bluza si se potriveste oricui, indiferent de silueta. Sacoul si fusta sunt confectionate din stofa elastica, iar bluza din tesatura fina alba. Dupa cum poti observa si din imagine, sacoul are un imprimeu floral discret, care sigur iti va placea!

Zilele calduroase de toamna iti dau batai de cap in ceea ce priveste alegerea tinutei? Stim cat este de enervant sa pleci dimineata pe racoare si spre amiaza sa iti dai seama ca iti este foarte cald. Solutia? Alege acest superb Costum bluza fucsia si pantaloni gri, pe care il poti purta cu un cardigan sau cu un trench subtire. Bluza are o croiala lejera, este confectionata din voal elastic gri si este croita lejer, iar pantalonii sunt fabricati din stofa elastica subtire, au talie inalta si sunt conici.

Esti invitata la un botez sau la o petrecere care se desfasoara ziua si vrei sa porti altceva decat o rochie? Atunci o sa iti placa acest Costum elegant bluza din brocard si pantaloni albastri. Dupa cum poti observa, este o combinatie reusita, atat din punct de vedere cromatic, dar si stilistic. Bluza este fabricata din brocard subtire, cusut cu fir auriu si are o croiala cambrata, iar talia este accentuata cu ajutorul unui cordon fals accesorizat cu o fundita satinata. Pantalonii sunt realizati din stofa subtire si elastica si au talie inalta.

Cand ai purtat ultima data un articol vestimentar in culoarea mustarului? Pentru toamna aceasta, iti recomandam un Costum mustar sacou si fusta, in care te vei simti frumoasa si eleganta. Atat fusta, dar si sacoul sunt realizate din stofa subtire, elastica si texturata si sunt captusite. 

Ultima recomandare din aceasta serie este un Costum bluza si pantaloni negri. Acesta poate fi purtat cu succes atat la un eveniment de zi, la birou sau pur si simplu ca tinuta casual. Este un costum tineresc, care te va inveseli si in care te vei simti excelent! 

Ce parere ai despre compleurile pe care ti le-am prezentat? Care ti-a placut cel mai mult si de ce?

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș