Tinute casual pentru mamele ocupate: Cum sa te imbraci pentru munca si timp liber

Cauti inspiratie pentru tinute casual, dar chic, atat pentru munca, cat si pentru timpul liber? Ghidul nostru este aici pentru a-ti oferi cateva sfaturi. Intelegem cat de incarcata si agitata poate fi viata de mama, asa ca am pregatit cateva idei de moda care sunt atat confortabile, cat si elegante. Vei gasi tinute usor de purtat, dar care emana totusi un aer sofisticat. Fie ca lucrezi de acasa sau te duci la birou, ideile noastre de tinute te vor ajuta sa te simti increzatoare si bine pusa la punct. De la pantaloni eleganti si confortabili pana la rochii jucause si sofisticate, vei putea sa echilibrezi nevoile stilului tau de viata ocupat fara a sacrifica stilul sau confortul.

Trucuri de stil

Sa fii mama este o munca cu norma intreaga si, adesea, ai impresia ca nu sunt suficiente ore in zi pentru a face totul. Dar doar pentru ca esti ocupata nu inseamna ca nu ar trebui sa arati si sa te simti cat mai bine. 

In primul rand, investeste in elemente de incaltaminte confortabila, dar la moda. Nimic nu te incetineste mai mult decat pantofii incomozi. In al doilea rand, opteaza pentru piese vestimentare versatile, cum ar fi o camasa alba clasica cu nasturi sau o pereche de pantaloni eleganti de dama inchisi la culoare. Si, in cele din urma, nu te teme sa accesorizezi tinuta. Bijuteriile, esarfele si gentile pot duce o tinuta simpla la nivelul urmator. Nu uita, chiar daca nu ai prea mult timp la dispozitie, poti sa arati feminina si eleganta!  

 

Cum sa faci tranzitia de la o tinuta de birou la o tinuta de zi in cateva minute

In unele situatii, munca necesita un aspect mai profesional. Dar ce se intampla atunci cand vrei sa porti in acelasi timp ceva mai confortabil pentru o plimbare ulterioara cu micutul/micuta ta? Iti poti transforma tinuta de birou in tinuta casual cu piese cheie in cateva minute. Opteaza pentru o rochie vaporoasa midi sau o pereche de pantaloni office si camasa lejera cu tenisi albi! Esti gata si pentru un brunch de weekend cu prietenii sau familia.

Nu uita de suprapunerea pieselor vestimentare. Un cardigan sau un sacou lejer poate aduce confort chiar si celor mai structurate tinute atunci cand vremea este mai racoroasa. Tinand cont de aceste sfaturi, vei putea sa te bucuri de un look care este atat de aprobat la birou, cat si suficient de confortabil pentru a fi purtat toata ziua.

 

 

Alegerea unor piese versatile care pot fi purtate ziua sau seara

Mamele au mereu programul plin de responsabilitati, de la ingrijirea copiilor la mersul la munca si participarea la evenimente sociale. Poate fi o provocare sa alegi o tinuta care poate trece fara probleme de la zi la noapte. Cu toate acestea, cheia este sa investesti in piese versatile, care sunt confortabile, dar elegante. 

O rochie midi este perfecta atat pentru birou, cat si pentru ocazii speciale. Inlocuieste pantofii de zi cu sandale comode (sau cizme in anotimpul rece) si adauga un cardigan supradimensionat si poti trece de la zi la noapte intr-o clipa. De asemenea, exista o multime de genti incapatoare si elegante care se vor plia atat pentru tinutele de birou, cat si pentru o iesire cu cel mic/cea mica. Consulta modelele disponibile pe site-ul nostru. 

Asadar, daca esti o mama ocupata care trebuie sa arate grozav in timp ce jongleaza cu responsabilitatea de a fi o angajata profesionista si de a mentine o viata sociala, descopera piesele vestimentare de pe site-ul nostru care te vor ajuta in crearea tinutelor perfecte!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș