Tinute de seara cu bluze elegante? De ce nu? Iata propunerile noastre!

Care este primul lucru la care te gandesti cand iti imaginezi o tinuta de seara pentru doamne si domnisoare? Sa fie o rochie lunga, dintr-un material deosebit, o rochie din dantela sau una vaporoasa? Ori te gandesti la o tinuta compusa dintr-o bluza cu o croiala extravaganta si o pereche de pantaloni eleganti? Probabil cel mai adesea, pentru tinutele de seara, alegi si tu rochii deosebite, care sa iti puna silueta in valoare si in care sa te simti cea mai frumoasa. Insa, ce ai spune daca ti-am propune ca din cand in cand, sa alegi si altfel de tinute? Spre exemplu, poti purta o pereche de pantaloni cu o bluza eleganta si iti garantam ca aceasta tinuta se va potrivi perfect la orice eveniment. In plus, te vei simti mult mai confortabil si vei avea mai multa libertate de miscare, fara a mai sta cu teama ca tinuta s-ar putea sifona sau agata (mai ales daca de obicei purtai rochii lungi, poate chiar si cu o trena discreta). 

In cazul in care nu stii de unde poti comanda bluze care sa se potriveasca pentru evenimente de seara, iti recomandam sa te indrepti si spre magazine online. Acolo, vei gasi mult mai multe articole vestimentare decat in magazinele traditionale, la preturi foarte bune. Spre exemplu, de la Trendland.ro, poti comanda bluze elegante, confectionate din cele mai bune materiale si fabricate in Romania. Astfel, ai garantia calitatii si vei ajuta si economia locala. Probabil ai observat si tu ca de obicei, articolele vestimentare fabricate la noi in tara sunt net superioare celor din marile lanturi de magazine. Acest lucru se datoreaza calitatii materialelor folosite si modului in care acestea sunt croite: atentia la detalii este primordiala. Pentru ca sigur ti-am starnit curiozitatea, in continuare iti vom prezenta cateva dintre bluzele noastre preferate, pe care le poti integra in orice tinuta de seara iti doresti! 

Daca vrei o bluza care sa iasa in evidenta, alege o culoare deosebita si care nu se va demoda niciodata, asa cum este aceasta superba Bluza lejera uni mustar. Este fabricata dintr-un material fin, subtire si are o croiala lejera. Prezinta un anchior parte peste parte, maneci trei sferturi cu elastic si in fata are un pliu care completeaza perfect design-ul bluzei. Avand in vedere culoarea, o poti asorta foarte usor, asortand-o atat la culori reci, dar si la culori calde complementare.

Bluza roz cu esarfa si volane din voal imprimat este ideala daca iti doresti o bluza foarte feminina, pe care sa o integrezi intr-o tinuta pentru un eveniment mai putin formal, cum ar fi o petrecere intre prieteni sau un botez. Este confectionata din tricot de bumbac si voal cu print floral, prezinta anchior cu esarfa din voal, iar manecile sunt la randul lor decorate cu volane din voal. 

In incheiere, speram ca te-am convins sa incerci si alt tip de tinute pentru evenimente de seara, mai ales daca te simti mult mai bine in pantaloni de obicei! Am vrea sa stim parerea ta despre bluzele prezentate: le-ai purta la o tinuta de seara?

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș