Toamna aceasta alege cele mai frumoase compleuri de la Trend Land!

Diminetile racoroase probabil te pun pe ganduri in ceea ce priveste tinuta de zi cu zi pentru birou. Stim ca ai prefera confortul in detrimentul elegantei, insa iti spunem un mic secret: alegand articole vestimentare de la Trend Land, nu trebuie sa faci vreun compromis. Te poti bucura atat de eleganta, dar si de confort, datorita materialelor calitative si croielilor deosebite. In continuare iti vom prezenta cateva compleuri dama pe care le poti purta cu succes in zilele in care vrei sa arati perfect cu un minim de efort! 

Una dintre culorile ce se potriveste perfect indiferent de anotimp este corai. Poti purta rochii in aceasta culoare, bluze, fuste, pantaloni, chiar si costume. Chiar daca este toamna, nu alege doar culori neutre: lasa loc si pentru nuante vesele, care iti vor schimba starea de spirit si care se vor potrivi foarte bine indiferent de ocazie. In acest sens iti recomandam un Costum compus din sacou corai si fusta conica bleumarin. Este fabricat in Romania si atat sacoul, dar si fusta sunt confectionate din stofa elastica. Sacoul are o croiala clasica si prezinta captuseala, astfel ca este foarte comod de purtat. Manecile prezinta o garnitura din stofa cu desen si o banda satinata. 

 

 

Tot in acelasi registru al culorilor aprinse, iti prezentam si acest Compleu sacou cu print geometric si pantaloni albastri. Il poti purta la birou sau la un eveniment de zi unde ai nevoie de o tinuta formala, dar eleganta. Combinatia de culori este foarte frumoasa si iti permite sa asortezi costumul la aproape orice pereche de pantofi iti doresti. Atat sacoul, cat si pantalonii sunt realizati din stofa elastica. 

 

 

Daca esti invitata la un eveniment special si nu stii ce sa mai imbraci, alege cu incredere un compleu. Nu va mai trebui sa te gandesti cum poti asorta articolele vestimentare pe care le ai. Singura ta grija va fi sa alegi pantofii perfecti si bijuteriile si sa te prezinti la petrecere. Sugestia noastra este acest Compleu elegant crem format din bluza si fusta. Bluza este fabricata din triplu voal si dantela florala si asa cum poti observa si din imagine, prezinta un decolteu rotund cu volanas, foarte frumos. Fusta este captusita, are o croiala conica si se inchide cu un fermoar ascuns la spate. La tiv prezinta volan pentru un plus de eleganta. 

 

 

Chiar daca te incurajam sa alegi si articole vestimentare in culori vesele, din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca un compleu negru. Acesta te va scoate din orice impas vestimentar, iar recomandarea noastra este un Compleu elegant negru format din bluza si fusta. 

 

 

Ultima recomandare de astazi este acest Costum roz cu bleumarin - rochie si sacou. Este ideal pentru diminetile in care nu stii ce sa mai imbraci la birou. Rochia este foarte comoda, avand o croiala dreapta. O poti purta si ca atare, alaturi de un alt sacou sau de un cardigan. 

 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre si te asteptam pe site pentru a vedea mai multe compleuri deosebite!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș