Toamna aceasta, fii chic la birou cu rochiile din noua colectie Trend Land!

 

A venit toamna si nu stii ce sa mai porti la birou? In primul rand, nu trebuie sa renunti la culori! Multe persoane aleg piese vestimentare in non-culori sau in culori fade. Toamna, natura ne ofera un spectacol de culoare si te poti inspira din acesta pentru alcatuirea garderobei. In continuare, iti prezentam cinci dintre cele mai frumoase rochii office din noua colectie de la Trendland si speram sa iti comanzi preferata sau preferatele! 

 

  1. Rochie office maro-bleumarin cu model abstract

Incepem aceasta serie de recomandari cu o rochie ideala pentru toamna, din punct de vedere cromatic si nu numai. Modelul abstract al acestei rochii are o nota usor eleganta, ceea ce il face ideal chiar si pentru un mediu business. Materialul din care este confectionata rochia este un jerse elastic, care iti va tine cald in diminetile racoroase, iar mai tarziu iti va permite sa te simti confortabil, datorita proprietatii de a se adapta temperaturilor mediului ambiental. Rochia are o croiala dreapta, astfel ca se potriveste oricui, un decolteu rotund si maneci trei sferturi.

 

 

  1. Rochie lejera neagra cu print geometric caramiziu

Iti recomandam sa incluzi in garderoba ta si rochii mai ,,indraznete” din punct de vedere cromatic, dar si din punct de vedere al croielii. Rochiile pentru birou nu trebuie sa fie plictisitoare, iar aceasta este exemplu perfect. Dupa cum poti observa, este o rochie lunga, cu un imprimeu superb. Este realizata din vascoza si crep, are captuseala, prezinta anchior cu volane si maneci trei sferturi cu bride. Dupa ce vei afla si ca este fabricata in Romania, suntem siguri ca nu vei mai sta pe ganduri si o vei adauga colectiei tale! 

 

 

  1. Rochie office in carouri multicolore

Carourile… Nu se vor demoda prea curand si sunt ideale pentru o rochie de birou. Daca iti doresti un imprimeu clasic, ce se potriveste chiar si mediilor de lucru usor sobre, atunci acesta este alegerea perfecta. Rochia este fabricata din jerse elastic, are o croiala lejera, maneci trei sferturi si decolteu rotund. Datorita lungimii si modului in care este croita, o poti purta atat cu pantofi (cu sau fara toc), dar si cu botine elegante, simple ca design. 

 

 

  1. Rochie bordo cu platca cu desen floral crem

Chiar daca este toamna, nu lasa deoparte rochiile si piesele vestimentare colorate. Hainele ne influenteaza starea de spirit, asa ca alege intotdeauna culori care sa ti se potriveasca si de ce nu, asorteaza-te cu natura! Aceasta rochie este confectionata in Romania, din stofa si are o croiala dreapta. In partea din fata, platca prezinta un desen floral crem, ce se regaseste si in dreptul buzunarelor functionale. Nu-i asa ca e superba? 

 

 

  1. Rochie office maro cu brocard alb si dantela maro

Ultima rochie pe care ti-o prezentam astazi este de asemenea fabricata in Romania, din stofa elastica, brocard si dantela. Este o rochie pe care o vei indragi de la prima purtare, croita drept, cu decolteu rotund si maneci trei sferturi cu mansete albe si dantela maro. Aceasta rochie este usor de asortat si o poti integra in numeroase tinute pentru birou! 

 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre si ca vei alege macar una dintre aceste rochii!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș