Tu ce fel de rochii office preferi: uni sau cu imprimeu?

 

Mai este foarte putin si nu se va incheia doar anul 2019, ci si deceniul. Asa ca va trebui sa reflectam la ce am realizat in ultimul an si cum a fost viata noastra in ultimii 10 ani si ce am vrea sa imbunatatim pe viitor. S-au schimbat foarte multe lucruri in acesti 10 ani in toate domeniile. Dar astazi vrem sa iti spunem despre moda, pentru ca asa cum observi si tu, se schimba de la an la an si trenduri care astazi ni se par frumoase, peste doi-trei ani s-ar putea sa ni se para nu tocmai reusite. 

 

Insa, indiferent de piesele vestimentare care apar in fiecare sezon, sunt anumite trenduri ce nu se vor demoda niciodata. Spre exemplu, negrul se potriveste perfect atat in tinutele de zi, cat si in cele de seara. Anumite imprimeuri se reinventeaza in fiecare an: buline, carouri, imprimeuri florale, dungi si asa mai departe. Rosul este o culoare reprezentativa pentru o cina romantica si nu numai. 

 

Chiar si cand vine vorba despre tinute office, moda s-a schimbat foarte mult in ultimii ani. De la clasicele fuste drepte si camasi albe, astazi poti alege o multime de modele de fuste office, croite pentru orice silueta, in diferite culori sau imprimeuri, care se preteaza a fi purtate la birou, chiar si la intalniri de afaceri. Acelasi lucru se intampla si in cazul rochiilor office: poti alege rochii deosebite, ce vor fi admirate de toata lumea, cu imprimeuri elegante sau poti opta pentru rochii uni, pe care sa le evidentiezi cu ajutorul accesoriilor. 

 

Tu ce preferi: rochii office uni sau cu imprimeuri? Daca sunt atent alese, ambele tipuri de rochii se potrivesc indiferent de locul tau de munca. Probabil ai fi tentata sa crezi ca rochiile cu imprimeuri nu ar fi potrivite pentru o sedinta sau pentru o intalnire cu afaceri. Insa, nu este deloc asa, pentru ca foarte mult conteaza croiala rochiei si bineinteles tipul de imprimeu. La fel cum nu toate rochiile uni sunt potrivite pentru a fi purtate intr-un mediu business.  Ca sa te convingem, o sa iti prezentam in continuare doua modele deosebite reprezentative pentru fiecare tip de rochie. 


Din categoria rochiilor uni, iti prezentam Rochia office bleumarin cu cordon din stofa colorata. Aceasta are o croiala dreapta, potrivita tuturor tipurilor de silueta, care se va aseza perfect pe corp. Talia este accentuata de un cordon lat de stofa colorata, bordo, bleumarin si cu fir auriu. Are maneci scurte, pana la cot si lungimea rochiei este midi. Este una dintre rochiile care demonstreaza cu adevarat ca eleganta consta in simplitate.

 

 

Iar pentru a demonstra ca rochiile cu imprimeu pot fi purtate cu succes la birou, iti recomandam Rochia din jerse imprimat cu frunze violet. Fusta acestei rochii este confectionata din jersee negru, iar partea de sus din jerse cu un imprimeu deosebit, cu frunze in diferite nuante. Dupa cum poti vedea, este o rochie superba si se potriveste foarte bine mersului la birou.

 

 

Am vrea sa stim si parerea ta despre rochiile acestea si am vrea sa aflam pe care ai prefera-o!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș