Va plac rochiile tricotate? Va recomandam patru modele superbe

 

Toamna este anotimpul in care ne putem bucura de tinute calduroase si comode in acelasi timp, in care putem purta pulovere subtiri, din materiale pufoase si in care putem imbraca foarte des tinute elegante. Preferatele noastre sunt rochiile, iar alaturi de o pereche de pantofi calitativi, cu un toc comod si un trench pe deasupra, reprezinta tinutele perfecte. 

 

Rochiile pot fi purtate in orice anotimp, pentru ca pot fi alaturate altor piese vestimentare. Nici macar iarna nu este nevoie sa le ocoliti, deoarece exista solutii de a le purta chiar si la temperaturi foarte scazute sau cand ninge. Bineinteles ca trebuie sa alegeti rochii din materiale calduroase, rochii mai groase, care sa se aseze perfect pe corp. 

 

Acum, la inceput de toamna, inca ne putem bucura de rochii din voal, rochii din materiale satinate, rochii subtiri si cu maneca scurta sau trei sferturi. Ba chiar le putem purta si fara ciorapi, pentru ca vremea permite acest lucru. Insa, pe masura ce saptamanile vor trece si vremea se va racori, rochiile vor deveni mai lungi, manecile scurte vor fi inlocuite de maneci lungi, iar sandalele si balerinii de pantofi sau botine. 

 

Si pentru ca vorbam despre materiale, astazi va prezentam cateva rochii de marimi mari tricotate. Rochiile tricotate au fost mereu atractive, multumita aspectului lor putin neobisnuit, dar elegant. Reprezinta combinatia ideala intre feminitate, eleganta, comoditate si o tinuta calduroasa. Insa, rochiile tricotate pot fi destul de dificil de purtat daca nu alegeti masura potrivita. Ele au tendinta de a scoate in evidenta fiecare imperfectiune a corpului, mai ales daca au un croi usor mulat. De aceea, persoanele care nu se bucura de o silueta ideala, au tendinta de a se feri de aceste rochii. 

 

Insa, nu trebuie sa va mai faceti griji: puteti purta rochii tricotate chiar daca va incadrati la masurile mari ale imbracamintei. Cum? Alegand rochii de calitate, rochii croite perfect, care nu vor evidentia zonele problematice ale siluetei. Iar in continuare o sa va aratam trei astfel de rochii pe care le puteti purta fara probleme si le puteti integra usor in tinutele de toamna tarzie.

 

Rochia tricotata fin cu print multicolor: este o rochie de zi, pe care o puteti purta atat la evenimentele desfasurate pana la lasarea serii sau pe care o puteti imbraca si daca mergeti la birou. Printul ei este unul delicat, in culori tomnatice, croiala este dreapta, iar in fata, decolteul este accesorizat cu o fundita superba, aurie.

 

 

 

Rochie lejera gri tricotata: este ideala pentru sfarsitul toamnei, cand deja isi fac aparitia primii fulgi de nea, sau cand bruma este prezenta in fiecare dimineata. Culoarea ei ne poarta gandul spre un taram magic, de gheata, de aceea o vedem potrivita zilelor friguroase. Este realizata din bumbac si elastan.

 

 

Si nu lasati toamna sa treaca daca nu ati purtat macar o rochie in nuante de rosu. Va recomandam Rochia eleganta caramizie. Are o culoare superba, este tricotata fin, tip garofita, iar in partea superioara regasim in accesoriu auriu cu negru.

 

 

 

Noua ne plac foarte mult aceste rochii si speram sa fie si pe gustul vostru!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș