Vrei sa arati spectaculos la un botez? Alege o rochie cambrata!

 

Cand ai fost ultima data invitata la un botez? Este un eveniment deosebit, la care participa de regula doar familia si prietenii apropiati, care se vor bucura impreuna de crestinarea noului membru al familiei. 

 

Un botez este un eveniment mai permisiv din punct de vedere stilistic decat o nunta. Bineinteles, depinde foarte mult si de locatia unde se va desfasura petrecerea si de numarul de invitati. Insa, poti fi mai relaxata in ceea ce priveste alegerea tinutei ideale. Daca vei participa la un astfel de eveniment in viitorul apropiat, iti recomandam sa alegi rochii de botez cambrate. Acestea au o eleganta aparte si iti vor pune in evidenta silueta. Iar daca nu stii care ar fi cele mai potrivite rochii pentru un astfel de eveniment, permite-ne sa iti facem cateva recomandari in cele ce urmeaza!

 

Intotdeauna dantela va reprezenta o alegere deosebita. Fie ca optezi pentru o rochie confectionata in totalitate din dantela sau pentru o rochie cu insertii din dantela, fii sigura ca vei lua una dintre cele mai bune decizii. In acest sens, iti prezentam Rochia violet cambrata cu dantela. Niciodata nu poti da gres daca vei alege o rochie cambrata pentru un botez. O astfel de croiala se aseaza pefect pe corp, indiferent de silueta. Culoarea acestei rochii este deosebita si probabil vei primi multe complimente pentru ea. Suntem convinsi ca iti vor placea insertiile din dantela de la maneci si de la decolteu care ii confera un plus de eleganta, dar si de mister in acelasi timp. 

 

 

Tot o rochie mov iti vom prezenta in continuare, deoarece este o culoare deosebita si care se potriveste perfect intr-un astfel de context. Este vorba despre Rochia cambrata violet cu pelerina din voal. Este confectionata din stofa subtire si elastica, ce iti va pune in evidenta silueta si nu va permite cutelor inestetice sa isi faca aparitia. Ce are special aceasta rochie? Probabil ai observat deja pelerina din voal cu imprimeul floral. Aceasta ii confera rochiei un aspect unic, elegant si cu siguranta vei fi apreciata pentru alegerea facuta.

 

 

 

Iti plac rochiile rosii sau rochiile in nuante derivate ale acestei culori? Atunci iti prezentam Rochia bordo din stofa subtire elastica. Iti garantam ca o vei indragi din prima clipa, nu doar datorita culorii deosebite, dar si datorita lurexului dantelat, ce arata de parca ai fi imbracat un sacou foarte subtire peste rochie. Aceasta se inchide la spate cu un fermoar ascuns si are o lungime midi, care ii confera un plus de rafinament.

 

 

 

 

Un alt material foarte apreciat cand vine vorba despre rochii de ocazie este tulle-ul. Poti purta rochii confectionate integral din acest material versatil, sau poti alege unele care sa il integreze perfect. De exemplu, iti recomandam Rochia din brocard cu romburi argintii. Aceasta are manecile si platca din fata si din spate confectionate din tulle negru, delicat. Este o rochie intr-o culoare deosebita, cu detalii elegante, in care te vei simti excelent.

 

 

 

 

Si ultima recomandare de astazi este Rochia din brocard auriu cu model floral. Este genul de rochie care te ajuta sa arati perfect cu putin efort si careia ii poti alatura accesorii si bijuterii, pentru a o scoate in evidenta.

 

 

 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre de rochii cambrate ideale pentru un botez! Am vrea sa stim care este preferata ta din cele prezentate!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș